Rom/leiligheter

Deluxe juniorsuite med utgang til bassenget

Fine juniorsuiter deluxe med utgang til hovedbassenget, hotellet kaller disse rommene Swim Up Suite with Sun Deck. Dobbeltseng og putemeny. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Uteplass som vender mot havet og som leder ned til et basseng som deles mellom seks juniorsuiter. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 1-2

Deluxesuite

Delikate suiter som ligger i første etasje. Dobbeltseng og putemeny. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Balkong eller terrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-2

Deluxesuite med delt basseng

Flotte deluxesuiter med havutsikt og delt uteplass som fører ned til bassenget du deler med fire andre deluxesuiter. Hotellet kaller disse Swim up Heated Pool. Dobbeltseng og putemeny. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 1-2

Juniorsuite

Fine og luksuriøse juniorsuiter i lyse farger med dobbeltseng og putemeny. Badekar ved vinduet og med utsikt mot havet. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 1-2

Suite med eget basseng

Luksuriøse, romslige suiter med eget basseng og havutsikt. Dobbeltseng o g putemeny. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker, espressomaskin og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Privat solterrasse på ca. 15 kvm med solsenger og basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 2