Deluxe juniorsuite med utgang til bassenget

Fine juniorsuiter deluxe med utgang til hovedbassenget. Dobbeltseng og putemeny. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Uteplass som vender mot havet og som leder ned til et basseng som deles med seks juniorsuiter. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 1-2

Deluxesuite

Fine deluxesuiter som ligger i første etasje. Dobbeltseng og putemeny. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Balkong eller terrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-2

Deluxesuite med delt basseng

Flotte deluxesuiter med havutsikt og delt uteplass som fører ned til bassenget du deler med fire andre deluxesuiter. En dobbeltseng og putemeny. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 1-2

Juniorsuite

Fine og luksuriøse juniorsuiter i lyse farger med dobbeltseng og putemeny. Badekar ved vinduet og med utsikt mot havet. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 1-2

Suite med eget basseng

Luksuriøse, romslige suiter med eget basseng og havutsikt. Dobbeltseng o g putemeny. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker, espressomaskin og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Privat solterrasse på cirka 15 kvm med solsenger og basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 2