Tsilivi Beach

apollo mondo family

Tsilivi Beach

 • • Like ved stranda
 • • Passer barnefamilien
 • • Nært Tsilivi sentrum
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Zakynthos 2022

Vi tilbyr dessverre ikke reiser til Zakynthos sommeren 2022.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Like ved sandstranda, omgitt av frodig og klatrende bougainvillea, ligger Apollo Mondo Family Resorts-hotellet Tsilivi Beach på Zakynthos. Her venter et stort bassengområde med basseng for både barn og voksne, treningsrom og treningstimer og selvsagt alle barns favoritt – Club Polly & Mino. En kort spasertur fra hotellet ligger sentrum i Tsilivi, med sjarmerende tavernaer og kaféer langs hovedgata.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med frokostbuffé for 2 personer/2-3 personer. Dobbeltrom med All Inclusive for 2 personer/2-3 personer. Familierom med frokostbuffé for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom med All Inclusive for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

bra frokost
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tsilivi Beach ligger i rolige omgivelser i byen Tsilivi på Zakynthos. Området rundt hotellet er frodig med oliventrær og pinjedekte fjell. Tsilivi er barnefamiliens favoritt og rett nedenfor hotellet ligger en lang, barnevennlig sandstrand. I nærheten ligger også det lille badelandet Tsilivi Park som er perfekt for en dagstur.

Bassengområde og sandstrand
Hotellet består av to bygninger med et stort bassengområde med to basseng, et separat barnebasseng og jacuzzi med begrenset åpningstid. Ved bassengene er det gratis solsenger og parasoller. Like nedenfor Tsilivi Beach ligger en fin sandstrand med krystallklare vann, der er solsengene og parasollene mot avgift. Vannsporter mot avgift.

Restauranter og barer
I bufférestauranten serveres god og helseriktig mat for hele familien, og noen kvelder har hotellet temaer som gresk aften og asiatisk aften. Vil du spise middag med fin utsikt skal du besøke hotellets à la carte-restaurant som har utsikt over havet. Nede på stranda ligger en populær snackbar som serverer enklere retter som pizza, gyros og salat.

Baristakaffe på Mondo Café
I kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere ulike typer nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av beste kvalitet!

Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet.

Barneklubb og svømmeskole
For barna er det et stort aktivitetsprogram i Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna med å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Polly & Mino.

Swim School by Apollo lærer barna å svømme med Svenska Simförbundets pedagogikk og skandinavisktalende personale og svømmelærere, og de kan ta svømmemerker som Baddaren og Simborgarmärket.

Treningsrom og gruppetrening
På Tsilivi Beach er det treningsrom for de som vil trene på egen hånd. Du kan også delta på fire treningstimer per dag som ledes av våre skandinavisktalende instruktører.

Inkludert i Apollo Mondo Family Resorts på Tsilivi Beach

 • Treningsrom
 • Fire treningstimer om dagen
 • Solsenger og parasoller i bassengområdet
 • Bassenghåndklær
 • Wifi i fellesområdene

Mot avgift

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Solsenger og parasoller på stranda

Les mer om våre Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Leilighetene:

 • Ingen måltider inkludert.
 • Frokostbuffé eller All Inclusive mot tillegg.

Rommene:

 • Frokostbuffé eller All Inclusive.
 • For rommene som kun har frokostbuffé inkludert kan All Inclusive kjøpes som tillegg.

Når de voksne legger til frokostbuffé hjemmefra, spiser barn 2–11 år gratis.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i bufférestauranten kl. 7.30-10.00.
 • Snackbuffé serveres i strandbaren kl. 10.00-18.00.
 • Iskrem kl. 10.00-18.00.
 • Lunsjbuffé i bufférestauranten kl. 12.30-14.30.
 • Middagbuffé i bufférestauranten kl. 19.00-21.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin og forfriskninger i strandbaren kl. 11.00-23.00.
 • Dagaktiviteter og kveldsunderholdning.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder frem til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Begrenset lokaltrafikk.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2021 gjelder følgende:

 • Ikke mulig å spille biljard på hotellet.
 • Lekeplassen er stengt inntil videre.
 • Rengjøring 3 dager i uka.
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barneklubb og svømmeskole
 • Gruppetrening og treningsrom er inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis wifi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Tsilivi Beach kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Alle hoteller – Tsilivi

Olea All Suite

Aldersgrense på hotellet: 12 år Olea All Suite er et lekkert hotell i utkanten av Tsilivi, og er tilrettelagt for en avslappende ferie. Bassenget snor seg mellom hotellbygningene og vil du ha bassenget rett utenfor rommet, så skal du bestille en superiorsuite.

Porto Planos Beach

Velkommen til herlige Porto Planos Beach. Hotellet ligger sentralt i hjertet av Tsilivi, bare et steinkast fra den vakre sandstranda. Her kan du nyte av late dager og koselige kvelder med gode middager ved strandpromenaden.

Contessina

Contessina ligger perfekt til ved strandpromenaden i det sentrale Tsilivi – med kort vei til stranda, butikker og restauranter. Hvil ut i det fine bassengområdet eller unn deg selv en spabehandling på søsterhotellet Contessina Suites.

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa har en rekke fasiliteter med et flott bassengområde og en herlig spa-avdeling. Her kan du unne deg deilige spabehandlinger og trene i treningsrommet. Hotellet har to restauranter som byr på lokale og internasjonale retter.

Zante Maris Suite

Aldersgrense på hotellet: 17 år Luksuriøse Zante Maris Suite tilbyr flotte suiter i rolige omgivelser rett utenfor Tsilivi sentrum. Her er det basseng, restaurant og loungebar med stilige og moderne detaljer. Her kan du bestille suite med eget basseng. Et tips er å leie bil og utforsk vakre Zakynthos på egen hånd.

Contessina Suites & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Contessina Suites & Spa er en rolig oase i idylliske Tsilivi på Zakynthos. Hotellet har et fint og unikt spa. Her bor du i herlige omgivelser og kan virkelig slappe av og lade batteriene.

Dinos

I et rolig område i utkanten av Tsilivi ligger det koselige hotellet Dinos. Bassengområdet, hotellets midtpunkt, er omkranset av frodige planter og blomster. Når det er på det varmeste om ettermiddagen byr poolbaren på skygge og litt avkjøling. Frister det med salte bad er det bare en kort spasertur til stranda og havet.

Tom & John Center

Nyrenoverte Tom & John Center passer for hele familien og ligger nært stranda i populære Tsilivi. Her kan du slappe av og nyte ferien ved bassenget, la barna leke på lekeplassen eller spise noe godt sammen i hotellets restaurant.

Park Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Park Hotel & Spa er et fint hotell med voksen atmosfære. Det ligger i utkanten av Tsilivi og det hyggelige bassengområdet ligger fint til i frodige omgivelser. For litt ekstra avkobling kan du legge turen innom hotellets spa for en herlig massasje. Til stranda kommer du med hotellets gratisbuss.

Princess Hotel Zante

Princess Hotel Zante ligger bare en kort spasertur fra turistbyen Tsilivi og den herlige stranda. Foruten den vennlige atmosfæren på hotellet kan du nyte av bassengområdet og komfortable rom. Dette familieeide hotell er perfekt for rolige dager, med kort vei til Tsivilis folkeliv.

Daisy

På leilighetshotellet Daisy er det basseng og gangavstand til den langgrunne sandstranda og hovedgata i Tsilivi med hyggelige tavernaer og kaféer.