Trening på Mythos Beach

Trening med Apollo på Tsilivi Beach

Vi i Apollo brenner for sport og trening. Og vi tror at treningsopplevelsen blir enda bedre om du kan legge inn en dukkert i bassenget, sunn mat og spabesøk mellom øktene. Tsilivi Beach er hotellet med litt ekstra av alt – også når det kommer til aktiviteter. Her kan du gå på gruppetreningstimer, trene på egen hånd i hotellets treningsrom eller ta en løpetur på markerte stier.

Gruppetrening

På Tsilivi Beach kan du velge mellom fire ulike treningstimer hver dag i høysesong. I lavsesong er det en treningsfri dag i uken. Gruppetreningen ledes av erfarne og utdannede skandinavisktalende instruktører. For at det skal være enklere å trene for deg som reiser med barn er barneklubben tilpasset treningstimene. Velg mellom yoga, core, sirkeltrening, boot camp med mer.

Gruppetrening på Apollo Mondo Family Resorts
Aktiviteter på hotellet

Inkluderte aktiviteter:

  • Treningsrom (ergometersykler, romaskiner, tredemølle, pilatesballer, frivekter, treningsbenker, kettlebells, vektstang, mm.)
  • Gruppetrening i følge program 

 

Mot avgift: 

  • Tennis på nærliggende tennisklubb

 


Løyper for løping og sykling

Løping i ferien

Urban Tribes har kartlagt de beste rundene for løping og det tidligere multisportslaget team Peak Performance har kartlagt de beste sykkelrutene rundt Tsilivi Beach. Løpsrundene er markerte med fargekoder rundt anlegget og vi lover en løpsopplevelse utover det vanlige! Sykkelrutene er kvalitetssikret men ikke merkede, så her må du selv sørge for at du finner veien ved hjelp av kartet.