Trening på Mythos Beach

Trening med Apollo på Tsilivi Beach

Vi i Apollo brenner for sport og trening. Og vi tror at treningsopplevelsen blir enda bedre om du kan legge inn en dukkert i bassenget, sunn mat og spabesøk mellom øktene. Tsilivi Beach er hotellet med litt ekstra av alt – også når det kommer til aktiviteter. Her kan du gå på gruppetreningstimer, trene på egen hånd i hotellets treningsrom eller ta en løpetur på markerte stier.

Gruppetrening på hotellet

Gruppetrening

På Tsilivi Beach kan du velge mellom fire ulike treningstimer hver dag i høysesong. I lavsesong er det en treningsfri dag i uken. Gruppetreningen ledes av erfarne og utdannede skandinavisktalende instruktører. For at det skal være enklere å trene for deg som reiser med barn er barneklubben tilpasset treningstimene. Velg mellom yoga, core, sirkeltrening, boot camp med mer. Les mer om gruppetrening på hotellet.

Aktiviteter på hotellet

Inkluderte aktiviteter:

  • Treningsrom (ergometersykler, romaskiner, tredemølle, pilatesballer, frivekter, treningsbenker, kettlebells, vektstang, mm.)
  • Gruppetrening i følge program 
  • Gåstaver (kan lånes mot depositum i servicedisken)
  • Løps- og sykkelvogner (kan lånes mot depositum i servicedisken)

 

Mot avgift: 

  • Tennis på nærliggende tennisklubb
Sykling i ferien

Løpe- og sykkelruter

Urban Tribes har kartlagt de beste løpe- og sykkelrundene rundt Tsilivi Beach. Løperundene er markerte med fargekoder rundt anlegget og vi tør love en løpsopplevelse utover det vanlige! For leie av sykler og løpevogner, vennligst kontakt Apollos personale.

Kart

Løpe- og sykkelkart for området rundt Tsilivi Beach: 

Pin-ikon  Mountain View 38,7 km

Pin-ikon  The Beach Party 3,8 km

Pin-ikon  The Climb 11,4 km

Pin-ikon  The Olives 5,9 km

Pin-ikon  The Panorama Run 14,7 km