Olea All Suite

Olea All Suite

  • • Luksuriøst spa
  • • Moderne suiter

Aldersgrense på hotellet: 12 år

Olea All Suite er et lekkert hotell i utkanten av Tsilivi, og er tilrettelagt for en avslappende ferie. Bassenget snor seg mellom hotellbygningene og du kan bestille suite med evighetsbasseng.


Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 1-3 personer. Superiorsuiter med utgang til bassenget for 1-3 personer. Executiverom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Arkitekturen og maten!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1,5 km
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Olea All Suite er et moderne hotell med luksuriøse suiter for gjester over 12 år. Her er det et stort bassengområde som snor seg mellom bygningene. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Gratis hotellbuss som trafikkerer mellom stranda og hotellet. Gratis solsenger og parasoller også på stranda.

Hotellets bufférestaurant serverer internasjonale retter til frokost og middag. To á la carte-restauranter, Creative Mediterranean Kitchen serverer lokale retter og i Lake Bar er det sushi som gjelder. Bordreservasjon i begge á la carte-restaurantene. Bar.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Gratis spa og treningsrom. Massasje mot avgift. Gratis fitness- og yogatimer. Utlån av sykler på hotellet. Frisør. Vaskeriservice mot avgift. Til Tslivis sentrum er det cirka 800 meter og til stranda cirka 1,5 kilometer.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.