Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,3 av 10 Basert på 6 vurderinger
Total vurdering
 
9,3 / 10
Rengjøring
 
9,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
9,3 / 10
Mat og drikke
 
9,7 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
God mat, fint bassengområde ,nok solsenger til alle .
-

Bekreftet gjest: 2019-07-16


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

1394 vurderinger
Utmerket
 
935
Veldig bra
 
322
Bra
 
92
Mindre bra
 
35
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

23.06.2011

Innlegg av MS11_11 Oslo, Norge

Bra standard, dårlig kvalitet på spa og restaurant.

Vi var 2 uker på Lesante Hotell og spa på Zakynthos i juni 2011 med vår 1 år gamle sønn. Hotellet: er av Apollo rangert til 4+, men rangerer seg selv som et 5 stjernes hotell og spa. Standarden på resepsjon, rom, basseng og fellesområder er bra. Det er forholdsvis nytt og ser innbydende, rent og pent ut over alt. Spa avdelingen var en vits. Vi tok en behandling(massasje) hver og det tror jeg må være den dårligste massasjen jeg har fått ever. Jeg tror ikke de som jobbet der var faglærte og skulle du ha endel av behandlingene måtte man si ifra 2 dager før for da måtte de ringe en mann som kunne komme den dagen du skulle ha behandling!? Merkelig opplegg. De prøvde da heller å få deg til å ta en annen behandling for å slippe å ringe tydeligvis. Kona til eieren som driver spa avdelingen. Vi hadde sett på nettsidene at hotellet hadde a la carte restaurant. Denne var ikke åpen og tilbudet for middag på hotellet var derfor KUN buffet. Vi prøvde det en kveld. Sikkert ok for de som liker buffet, men et hotell som prøver å være 4+/5 stjerner burde helt klart ha hatt en bra restaurant for middag. Det var jo flere par med barn der som hadde belaget seg på å ha barnet på rommet med baby-call og i hovedsak spise på hotellet på kveldene og de var jo selfølgelig veldig skuffet over å måtte spise buffet hver kveld. Lunsjrestauranten på hotellet var bra. Internasjonale retter, club sandwich, pasta, salater, grillet fersk fisk etc. Rom: Bra standard. Så rett ut på en byggeplass, spør om rom som vender inn mot bassengområdet. Internett fungerte ikke på rommet da vi kom. Vi var avhengig av å ha nett på rommet og sa fra i resepsjonen flere ganger uten at de fixet det. Fikk kun tilbud om å låne pc i resepsjonen, men det blir jo ikke akkurat det samme. Måtte tilslutt si ifra til Apollo som igjen tok det opp med hotellet. Vi fikk da tilbud om å bytte rom da det tydeligvis var noe galt med nettet i den fløyen vi bodde i. Vi ble oppgradert til en junior suite. Denne var endel større og hadde separat soverom, men endel eldre interiør. Fortsatt bra standart og den samme utsikten til byggeplassen. Beliggenheten/Byen: Helt ok beliggenhet, det tar kun et par min å gå ned til stranden og også kun et par min å gå til "byen". Vi var ikke så veldig mye på stranden da 1-åringen likte seg best i bassenget. Stranden var ikke noe å skryte av, kun helt ok. Et par ok strand/lunsjrestauranter rett nedenfor hotellet. Byen Tsilivi er rett og slett kjedelig. Den kan vel egentlig ikke kalles en by, mer et veikryss... med restauranter langs veien. Vi fant ikke noen spesielt bra restauranter heller. Noen ok typisk greske tavernaer, men blir kjedelig i lengden. Mye engelskmenn. Rolig, mest familier, litt trafikk, men ikke mye bråk som vi så i alle fall. Ansatte: Rent og pent over alt. Veldig hyggelige ansatte i lunsjrestaurant, poolbar etc. Litt dårlig erfaring med spa og de i resepsjonen som ikke fixet internett. Men generelt veldig hyggelige og imøtekommende. Helhetsinntrykk: Vi valgte reisemålet kun pga hotellet og at vi ville ha høy standard, internett, bra bassengområde, restaurant og spa. Ble som sagt veldig skuffet over spa og middagsmuligheter. Byen og tilbudet rundt hotellet levde heller ikke opp til forventningene. Vi leide bil i 3dager og så oss litt rundt. Fant noen fine steder og strender, men absolutt ikke den peneste greske øyen vi har vært på. Tror ikke vi kommer til å dra tilbake. Kan være helt ok for en uke med sol/bad, men beliggenhet/by gjorde at vi synes det var litt kjedelig for 2 uker i alle fall.

 
25.07.2021

Innlegg av Vikki A Dubai, De forente arabiske emirater

Lovely Hotel

My family and I stayed here for 6 days in July 2021. As soon as we walked in there was a warm welcome. The staff was very friends (maybe except the guy making the crepes as he was a little bit grumpy each morning). The hotel itself is lovely and small. With covid it was nice to be in a calm and not too busy environment. They seem to handle the covid restrictions well. The rooms are nice. We had 2 interconnecting rooms, which were nice. Our only complaint was there was no duvet covers. Therefore, when the ac was on it became too cold during the night or if the ac was off it became too hot. We tried to adjust the temperature so many times but never seemed to work. If there was a cover instead of only one sheet, this may have solved the problem. The food is good and the waiting staff is really friendly. Service was really, really good. The beach close by isn’t very nice but I researched all hotels with beaches and there doesn’t seem to be any 5 Star ones on a beautiful beach. We went to banana beach, blue caves and others, which made up for it. We walked a few minutes to some restaurants and cafes. The Premier restaurant was be far our favourite and we went twice. They only allow one person on the gym at a time so it’s hard to get in but I just went for a run outside instead, which was fine. I would definitely recommend this hotel and would stay again.

 
22.07.2021

Innlegg av ENA191919

Grateful thanks to the front manager who did his best to make us happy

We booked this hotel by a Hungarian travel agency. We asked for a 5-stars privileged hotel, this was recommended. It seemed like a good choice based on the photos. The reality was a little different- Upon arrival at the hotel we were warmly welcomed by 2 ladies, seated comfortably in the lobby and offered a welcome drink, champagne, juice and all the information we were told. They were escorted to our rooms, then the first disappointment occurred. We booked 2 de luxe rooms for 2-2 adults and 1-1 children. The rooms were so small that our suitcases could barely fit. One room overlooked the pools, the other the back fence. It was uncomfortable to differentiate between 2 families and friends.The double bed was comfortable but the extra bed was catastrophic. In fact, it was an openable armchair from which the metal structure protruded, so it was not possible to sleep comfortably in it. The toiletwater flowed in one of the room all night. We asked for two larger rooms. We were promised to get bigger rooms. We visited the SPA but it was closed due to the covid. The small gym and massage were not used, The two pools and the garden surrounded by buildings were clean, the sun beds were comfortable, fresh towels could be requested at the spa reception at any time. You can go down to the spa reception through the lobby, which was a bit uncomfortable walking through in a swimsuit. The staff is excellent. The maids, the waiters in the restaurant, the waiters around the pools, at the pool bar, everyone were smiling, kind, hospitable, respectful people. Therefore special thanks and appreciation to everybody. The food for breakfast and dinner is rich, fantastically delicious, varied. We found seafood every day. It was perfect. Congratulations to the chefs. Well, we were waiting for the room change, which must have drowned in a scandal. But in the end, the front manager did everything he could to calm down and happily spend our vacation. We thank him gratefully for the special roompresents too. He is a gentleman. The hotel does not have its own beach, so approx. we walked down to the beach in 3 minutes, where we have to pay extra for sunbeds and parasols. The beach is sandy, the water is nice clear. In summary, we had a good time here. If the hotel were rated 4 stars it would correspond to reality. Thank for all.

 
22.07.2021

Innlegg av Gguarnera Sicilia, Italia

Excellent

Excellent. We could appreciate the availability and the kindness of the manager and his team. Quite suite, very comfortable and silent. And the rrom service is excellent as well. Breakfast is wonderful and you can find a lot a local cheese.

 
20.07.2021

Innlegg av acwk14 Zürich, Sveits

Accurate Review

I saw the pictures on the internet which looked beautiful however 90% of those pictures were taken in a different hotel called lesante blu. This hotel is never a 5 star hotel i personally would say its a good 3 star hotel. This is because when we arrived in the lobby, the tables were dirty and the glasses too. I first saw the entry which was out of a marmor stair and on this stairs i saw hair in every colour and the colour of the stone was yellow. I can say that the food is solid but the breakfast buffet was almost empty and when i asked for an empty plate i not even got an answer from the staff they only went into the kitchet and brought me one. After all this the only thing i was looking for is to be on the balcony and share some great nights with my people but when you are on the balcony you litterly seat next to your neighbour and don’t even have a wall between the rooms.As a result the prices are unacceptable for this level. You can find many better options for a better price in zakynthos and you‘ll receive a much higher standard than in this hotel. You pay almost the same prices like in the best hotels in zakynthos but those deliver a clean and nice environment.