Dinos

I et rolig område i utkanten av Tsilivi ligger det koselige hotellet Dinos. Bassengområdet, hotellets midtpunkt, er omkranset av frodige planter og blomster. Når det er på det varmeste om ettermiddagen byr poolbaren på skygge og litt avkjøling. Frister det med salte bad er det bare en kort spasertur til stranda og havet.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 650 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dinos i Tsilivis utkant er et familiedrevet hotell med en pen hage med fargerike planter og blomster. Bassengområde med et lite basseng, og i like ved ligger det et separat barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice.

Ved bassenget er det en pool-/snackbar som serverer lette måltider samt varm og kald drikke. Gratis WiFi på hotellområdet. Leier du bil er det gratis parkering på hotellet. Resepsjon er åpen fra tidlig morgen til sen kveld, cirka 8.00 til 23.00. Det tar omtrent 5 minutter å gå til stranda. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt