Daisy

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Zakynthos 2022

Vi tilbyr dessverre ikke reiser til Zakynthos sommeren 2022.

På leilighetshotellet Daisy er det basseng og gangavstand til den langgrunne sandstranda og hovedgata i Tsilivi med hyggelige tavernaer og kaféer.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Daisy har et hyggelig bassengområde og barneseksjon i bassenget. Gratis solsenger og parasoller. Poolbar som også tilbyr enklere retter. Liten restaurant. Resepsjonen på hotellet er åpen døgnet rundt. Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering. Minimarked ved siden av hotellet og i gangavstand finner du restauranter og barer. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Alle hoteller – Tsilivi

Olea All Suite

Aldersgrense på hotellet: 12 år Olea All Suite er et lekkert hotell i utkanten av Tsilivi, og er tilrettelagt for en avslappende ferie. Bassenget snor seg mellom hotellbygningene og vil du ha bassenget rett utenfor rommet, så skal du bestille en superiorsuite.

Porto Planos Beach

Velkommen til herlige Porto Planos Beach. Hotellet ligger sentralt i hjertet av Tsilivi, bare et steinkast fra den vakre sandstranda. Her kan du nyte av late dager og koselige kvelder med gode middager ved strandpromenaden.

Contessina

Contessina ligger perfekt til ved strandpromenaden i det sentrale Tsilivi – med kort vei til stranda, butikker og restauranter. Hvil ut i det fine bassengområdet eller unn deg selv en spabehandling på søsterhotellet Contessina Suites.

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa har en rekke fasiliteter med et flott bassengområde og en herlig spa-avdeling. Her kan du unne deg deilige spabehandlinger og trene i treningsrommet. Hotellet har to restauranter som byr på lokale og internasjonale retter.

Zante Maris Suite

Aldersgrense på hotellet: 17 år Luksuriøse Zante Maris Suite tilbyr flotte suiter i rolige omgivelser rett utenfor Tsilivi sentrum. Her er det basseng, restaurant og loungebar med stilige og moderne detaljer. Her kan du bestille suite med eget basseng. Et tips er å leie bil og utforsk vakre Zakynthos på egen hånd.

Contessina Suites & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Contessina Suites & Spa er en rolig oase i idylliske Tsilivi på Zakynthos. Hotellet har et fint og unikt spa. Her bor du i herlige omgivelser og kan virkelig slappe av og lade batteriene.

Tsilivi Beach

Like ved sandstranda, omgitt av frodig og klatrende bougainvillea, ligger Apollo Mondo Family Resorts-hotellet Tsilivi Beach på Zakynthos. Her venter et stort bassengområde med basseng for både barn og voksne, treningsrom og treningstimer og selvsagt alle barns favoritt – Club Polly & Mino. En kort spasertur fra hotellet ligger sentrum i Tsilivi, med sjarmerende tavernaer og kaféer langs hovedgata.

Dinos

I et rolig område i utkanten av Tsilivi ligger det koselige hotellet Dinos. Bassengområdet, hotellets midtpunkt, er omkranset av frodige planter og blomster. Når det er på det varmeste om ettermiddagen byr poolbaren på skygge og litt avkjøling. Frister det med salte bad er det bare en kort spasertur til stranda og havet.

Tom & John Center

Nyrenoverte Tom & John Center passer for hele familien og ligger nært stranda i populære Tsilivi. Her kan du slappe av og nyte ferien ved bassenget, la barna leke på lekeplassen eller spise noe godt sammen i hotellets restaurant.

Park Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Park Hotel & Spa er et fint hotell med voksen atmosfære. Det ligger i utkanten av Tsilivi og det hyggelige bassengområdet ligger fint til i frodige omgivelser. For litt ekstra avkobling kan du legge turen innom hotellets spa for en herlig massasje. Til stranda kommer du med hotellets gratisbuss.

Princess Hotel Zante

Princess Hotel Zante ligger bare en kort spasertur fra turistbyen Tsilivi og den herlige stranda. Foruten den vennlige atmosfæren på hotellet kan du nyte av bassengområdet og komfortable rom. Dette familieeide hotell er perfekt for rolige dager, med kort vei til Tsivilis folkeliv.