Caretta Paradise

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Zakynthos 2022

Vi tilbyr dessverre ikke reiser til Zakynthos sommeren 2022.

Velkommen til Caretta Paradise, et moderne familiehotell i Tragaki på Zakynthos. Her bor du i kort avstand til den fine stranda, den ligger bare fem minutters gange unna.


Rom/leiligheter

Familierom for 2-4 personer. Familierom med delt basseng for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,3 av 10
Basert på 8 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Caretta Paradise er et herlig familiehotell som ligger i et rolig område, oppe på en ås i Tragaki. På hotellet ligger det imponerende badelandet Water Park, som byr på et stort utvalg av vannsklier, barnebasseng, en snackbar samt massevis av solsenger for avslapning.

Hotellet har en restaurant som serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Her er det et stort av god mat hele dagen. Hotellet arrangerer også temakvelder der du kan nyte italiensk, meksikansk eller andre internasjonale retter.

Gratis WiFi i lobbyen og gratis parkering, Vaskemuligheter mot avgift. Biljard mot avgift. Ved hotellområdet ligger det et stormarked som har alt du trenger under ditt opphold. Det er cirka 500 meter til de nærmeste restaurantene.

Det er cirka 2 kilometer til Tsilivi, cirka 7 kilometer til øyas hovedstad Zante Town og til flyplassen er det cirka 9 kilometer.

Måltider

All Inclusive.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Tragaki

Loukas on the Waves

Loukas on the Waves er et herlig leilighetshotell som ligger ved stranda i Tragaki. Her kan du nyte late dager i rolige omgivelser samtidig som det livlige Tsilivi bare er 1,5 kilometer unna.

Lesante Blu Exclusive Beach Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år På Lesante Blu Exclusive Beach Resort kan du se frem til en ferie med det lille ekstra! Her bor du i rom eller suiter med havutsikt fra uteplassen – og skulle du ønske det så kan du jo bestille rom med eget basseng. Her er det to restauranter, flere barer og et spa med herlige behandlinger.