Jente som bader fra brygge på Zakynthos

Zakynthos for familien

Zakynthos er en barnevennlig øy, med flere populære familiehotell. Her har vi samlet noen tips om hva du kan gjøre med familien på ferie på Zakynthos, det er morsomme badeland, minigolf og annet gøy.

Bestill reise til Zakynthos >>

Les flere reisetips til Zakynthos

To jenter som bader Waterpark Village

Zakynthos er et herlig familiereisemål med både barnevennlige strender og bra familiehotell. Rett ved stranden i Tsilivi finner du f. eks. det nyrenoverte Apollo Mondo Family-hotellet Tsilivi Beach.

Badelandet Water Village

På Zakynthos er det tre badeland. Det største er Water Village som ligger i Sarakinado, ca. 5 kilometer utenfor Tsilivi.  Her kan hele familien se frem til badeeventyr med fartsfylte attraksjoner for alle aldre. I parken er det flere vannsklier og herlige basseng. For de aller yngste er det basseng med vannsklier tilpasset alderen. Vil i stedet du ta det litt rolig er det også en Lacy River. I Water Village er det restauranter og kaféer. 

Minigolf

En runde med minigolf er alltid en velkommen aktivitet for å bryte opp fra strandlivet. Ved hovedgaten i Argassi ligger minigolfbanen Fantasy.

Gokart i Laganas

Liker du futt og fart er et besøk på gokart-banen i Laganas verdt et besøk. Her kan både store og små teste sine kjørekunnskaper og konkurrere mot hverandre. Når dere har fått nok ligger det en minigolfbane inne på området.

Bowlingkveld!

I Tsilivi ligger bowlinghallen Bowl ’em Over. Ta med hele familien eller vennegjengen på en helkveld og utnevn ferievinneren! Her er det også airhockey, videospill og annet morsomt for barna. Bowlinghallen ligger bak DIA supermarkedet i Tsilivi.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her