Jente som bader fra brygge på Zakynthos

Zakynthos for familien

Zakynthos er en barnevennlig øy, med flere populære familiehotell. Her har vi samlet noen tips om hva du kan gjøre med familien på ferie på Zakynthos, det er morsomme badeland, minigolf og annet gøy.

Zakynthos er et herlig familiereisemål med både barnevennlige strender og bra familiehotell. Rett ved stranden i Tsilivi finner du f. eks. det nyrenoverte Apollo Mondo Family-hotellet Tsilivi Beach. I Tragaki, et stykke utenfor Tsilivi, ligger Apollo Mondo Selected-hotellet Cavo Orient i rolige omgivelser med stranden rett nedenfor.

 

Badelandet Water Village

På Zakynthos er det tre badeland. Det største er Water Village som ligger i Sarakinado, ca. 5 kilometer utenfor Tsilivi.  Her kan hele familien se frem til badeeventyr med fartsfylte attraksjoner for alle aldre. I parken er det flere vannsklier og herlige basseng. For de aller yngste er det basseng med vannsklier tilpasset alderen. Vil i stedet du ta det litt rolig er det også en Lacy River.

På Water Village er det restauranter og kaféer. Her kan du lese om og bestille utflukt til Water Village.

To jenter som bader

Minigolf

En runde med minigolf er alltid en velkommen aktivitet for å bryte opp fra strandlivet. Ved hovedgaten i Argassi ligger minigolfbanen Fantasy.

Gokart i Laganas

Liker du futt og fart er et besøk på gokart-banen i Laganas verdt et besøk. Her kan både store og små teste sine kjørekunnskaper og konkurrere mot hverandre. Når dere har fått nok ligger det en minigolfbane inne på området.

Bowlingkveld!

I Tsilivi ligger bowlinghallen Bowl ’em Over. Ta med hele familien eller vennegjengen på en helkveld og utnevn ferievinneren! Her er det også airhockey, videospill og annet morsomt for barna. Bowlinghallen ligger bak DIA supermarkedet i Tsilivi.

 

Bestill reise til Zakynthos