Restaurant på Zakynthos

Mat og drikke på Zakynthos

Er du ute etter en smaksrik restaurantopplevelse, en herlig drink eller en fartsfylt utekveld? Her får du våre tips om Zakynthos kulinariske utvalg og du kan lese mer om utelivet.

Bestill reise til Zakynthos >>

Les flere reisetips til Zakynthos


Restauranter i Tsilivi

Klassisk gresk mat Klassisk gresk mat

Majestic

Restaurant Majestic ligger midt i det sentrale Tsilivi. Her kan du blant annet prøve populære retter fra antikkens Hellas! Og prikken over i-en er øyas beste iskrem til dessert!

Pieros Restaurant

Har du lyst på gode meze-retter skal du besøke Pieros Restaurant i det sentrale Tsilivi. Her venter gode greske retter og en herlig atmosfære. Tel: +30 269 502 2774.

Calypso Restaurant

På hovedgata i Tsilivi finner du Middelhavsrestauranten Calypso, som er kjent for sine gode fiske- og skalldyrsretter men også grillet kjøtt. Adresse: Main Road, 29100, Tsilivi, Zakynthos.


På stranden i Tragaki

Amboula Taverna

Er du i den lille badebyen Tragaki på østsiden av Zakynthos må du ikke gå glipp av hyggelige Amboula Taverna. Restauranten ligger rett ved stranden og har en herlig utsikt over det store blå. På menyen finner du både greske spesialiteter og gode skalldyr- og fiskeretter.

Vardiola Restaurant

Med herlig utsikt over havet byr restaurant Vardiola på en meny av fisk og skalldyr. Her kan du nyte god mat og drikke mens solen går ned i havet og skaper fantastiske solnedganger. Tel: +30 2695 063901.

Fish Taverna Porto Roulis

En annen bra taverna i Tragaki er Fish Taverna Porto Roulis med sin deilige og avslappende atmosfære. Et tips er å bestille flere meze-retter å dele på bordet. Vil du ha litt ekstra luksus så har de hummer på menyen!


Restauranter i Argassi

Windmill Bay Windmill Bay

Lekkert på Peppermint

Hyggelig restaurant som ligger i et lite gult hus, omgitt av planter og vakre blomster. På kjøkkenet benyttes bare de aller beste råvarene og urtene, og grønnsakene kommer fra restaurantens egen kjøkkenhage. Eieren Panos er en vinkjenner og har mange gode lokale viner å by på. Til forrett anbefaler vi den berømte saganakien med honning og sesam. Hvorfor ikke avslutte middagen med en frozen cappuccino eller en mintsjokolademousse. Peppermint ligger i utkanten av Argassi, rett vis a vis kirken. Tel: +30 269 502 2675.

Island Bar

Velkommen til Island Bar, som ligger på klippekanten utenfor Argassi med en fantastisk utsikt og gode drinker. På helgene forvandles denne eksklusive baren til nattklubb og er et velbesøkt også av lokalbefolkningen. Island Bar er åpen hver dag i høysesong og i lavsesong er det åpent på lørdager. Adresse: Argassi, 500 meter etter Windmill Bay Hotel.

Windmill Bay

Hotell Windmill Bay har en av Zakynthos beste restauranter med gode retter inspirert av Middelhavslandene. Restauranten ligger rett ved stranden og byr på en fantastisk utsikt.


Restauranter i Laganas

Restaurant i Laganas Restaurant i Laganas

Utsikt og god mat på Cool Peppers

Cool Peppers er en pen og moderne bar og restaurant som ligger på Laganasstranden. Stedet drives av to brødre og kusinene deres. Her serveres internasjonal mat med en touch av det mexicanske og amerikanske kjøkkenet. Her kan du spise frokost, lunsj og middag. Du kan selvsagt også bare ta en drink mens du beundrer den fine utsikten over havet. Tel: +30 269 505 2664. 

Aperitto

I den lille koselige byen Agios Sostis vest for Laganas ligger den moderne og hyggelige uteserveringen Aperitto. Her møtes du av en vennlig atmosfære og kan velge mellom mange godsaker på menyen. De har også et stort utvalg av gode viner. Tel: +30 269 505 5358.

Mezekveld

Tasos Taverna tar deg med på en lekker reise i gresk mat der du får smake på mange ulike retter fra det greske kjøkkenet! I løpet av kvelden får du både forretter, hovedretter og drikke til en meget god pris. Hvem vet, kanskje blir en av dem din nye favorittrett!

Gresk mat på sitt beste

På stranden i Laganas ligger den familiedrevne tavernaen Horizon, som serverer lekker mat. På restauranten har de behagelige solsenger på den fine stranden. Maten her er noe av det beste du får på Zakynthos og vi anbefaler spesialitetene moussaka, lammekleftiko og souvlaki. Om kvelden danser personalet gresk dans og byr gjerne opp gjestene til en klassisk zorba! Tel: +30 269 505 2791.


 

Bar på Zakynthos Bar på Zakynthos

Cave Bar i Kalamaki

Der hovedgaten i Kalamaki slutter, i retning Argassi, ligger Cave Bar – en liten bar som ligger inne i en grotte. De spesielle omgivelsene gjør dette til et koselig og et litt annerledes sted å ta en drink før du går videre ut i den greske natten. 


Zante by

En riktig godt måltid

På det lille koselige torget St. Marco i Zakynthos by finner du en av byene beste restauranter – Venetsiana. Her får du servert deilig gresk og italiensk mat på den hyggelige uteserveringen, der du i tillegg har god oversikt over folkelivet på torget. Tel: +30 269 502 3722.

Movida Café

Fra Movida Café har du en herlig utsikt over Zakynthos by, og du kan bestille alt fra kaffe til friske drinker. Her er det hyggelig å slå seg ned og nyte både de stilige omgivelsene, og den enestående utsikten.

Om kvelden forvandles Movida Café til en populær loungeklubb. Adresse: Bochali, Zakynthos by. Tel: +30 269 504 3195.


Øvrige Zakynthos

Solomos vingård

Solomos vingård er den nest største vinprodusenten på Zakynthos og definitivt noe for deg som er interessert av vin. Vingården ligger vakkert til i Kydoni, bare ti minutter fra Zakynthos by. Skulle du smake en vin som du liker spesielt godt kan du kjøpe den med deg hjem. Før du tar turen hit er det lurt å ringe dem. Tel: +30 269 5027 711.

Verdens rekord på Keri Lighthouse

Keri Lighthouse-restauranten har en fantastisk utsikt over havet fra panoramabalkongen. Her kan du også se verdens største greske flagg. Restaurantens eier bestemte seg for å heise det etter Hellas’ fremganger både i fotball-EM og Eurovision Song Contest. Flagget er 50 meter høyt og absolutt verdt en omvei.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her