Spa

Unn deg en skikkelig avslappende ferie

Vill du trene mens du er på ferie på Zakynthos? Eller er du mer lysten på en avkoblende spabehandling? Her har vi samlet våre tips til en mer aktiv ferie på Zakynthos.

Bestill reise til Zakynthos >>

Les flere reisetips til Zakynthos

Tennis

Liker du å spille tennis i ferien? På flere av strendene på Zakynthos er det tennisbaner så ta med treningsklær og utfordre reiseselskapet i en match.

Minigolf

Vil du ha en avveksling fra strandlivet er minigolf en passende aktivitet. Ved hovedgata i Argassi er det hyggelige banen Fantasy, der barn i alle aldre kan ha det gøy. I Tsilivi er det også en trivelig bane for minigolf. Tel: +30 269 502 4596.

Topp treningsstudio

I utkanten av Zakynthos by ligger Athlokinisi, som er et flott treningsstudio. Her kan du som liker å trene sørge på å holde formen i ferien. Det tilbys en rekke treningstimer, alt fra spinning til kickboksing. Tel: +30 269 504 8877.

Snorkling og dykking med Eurodivers

Vil du besøke Kerigrotta eller en annen øy men ikke leie egen båt? Da kan vi tipse om snorkling- og dykkerutfluktene som Eurodivers. Eurodivers arrangerer. Selskapet eies og drives av svensk-grekeren Vaijo og ligger på den vakre stranden i Laganas og på hovedgata i Tsilivis. På utflukten får du bli med å dykke inne i grottene og snorkle blant fargeglade fisker. Du kan også ta dykkersertifikat hos Eurodivers. Tel: +30 269 502 9581.

Luksuriøse spabehandlinger

Vil du slappe av litt ekstra og få den ekte feriefølelsen er et besøk på Lesante Hotel & Spa i Tsilivi å foretrekke. Spaet er både luksuriøst og moderne, og her er det flere deilige behandlinger i et herlig miljø. I tillegg til massasje er det hamam, voksing, manikyr og et stort utvalg av spabehandlinger. Bestill en eller flere timer og nyt av velfortjent luksus. Tel: +30 269 504 1330.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her