Bilde av: Strand på Zakynthos

Zakynthos – reisetips

Sol, varme og herlige sandstrender, hva mer kan du vel ønske? Om svaret ditt er spennende utflukter og morsomme aktiviteter så kan vi varmt anbefale Zakynthos – et utmerket reisemål for såvel familier som festfolket. Her har vi samlet våre beste reisetips til Zakynthos.

Bestill reise til Zakynthos >>

Les flere reisetips til Hellas

Zakynthos beste strender

Er det avslapping, fart og moro eller naturopplevelser du er ute etter? Du behøver ikke lete videre, på Zakynthos vakre strender – i sanden under solen finner du det du ønsker.

Våre strandtips

Mat og drikke på Zakynthos

Ute etter en smaksrik restaurantopplevelse, en herlig drink eller en opplevelsesrik utekveld? Her gir vi deg noen tips om våre favorittrestauranter og barer på Zakynthos.

Les våre beste restauranttips

Shopping på Zakynthos

Lyst på litt shopping i ferien? Da skal du ta turen til Zante by der det er gode muligheter for å finne noe lokalprodusert å ta med hjem, som f. eks. gyllengul honning eller herlig olivenolje!

Se våre tips

Oppdag Zakynthos

En ferie på Zakynthos er mye mer enn sol og bad. Her venter et utrolig vakkert landskap, spennende grotter, pittoreske små byer og mye mer! Her tipser vi om alt som Zakynthos har å by på.

Les mer her

Shipwreck Beach

På Zakynthos finner du en av Hellas mest kjente og fotograferte severdigheter – Smuggler's Wreck. Det forliste lasteskipet ligger på  den lille øde stranda Naviago Beach og et besøk hit er en hyggelig ferieutflukt. 

Les mer om den berømte severdigheten

Zakynthos for familien

Zakynthos er en barnevennlig øy, med flere populære familiehotell. Her har vi samlet noen tips om hva du kan gjøre med familien på ferie på Zakynthos, det er morsomme badeland, minigolf og annet gøy.

Les mer her

Trening og spa

Vil du trene i ferien? Eller ønsker en avkoblende spabehandling? Her har vi samlet våre tips til en mer aktiv og avkoblende ferie på Zakynthos.

Se våre tips

Kultur og historie

Vil du også få med deg litt kultur og historie mens du nyter solferien? På Zakynthos kan du besøke gamle kirker, men også ta en utflukt til Olympia på fastlandet. Her har vi samlet våre beste tips.

Les våre tips

Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her