Margarita (Zakynthos)

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til det koselige hotellet Margarita som ligger i den roligere delen av Laganas. Margarita er et ypperlig valg for familier og par som vil ha en avslappende ferie. Her kan du sole deg ved ett av bassengene under palmene eller ta en kort spasertur ned til den lokale stranda.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,2 av 10
Basert på 6 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Margarita er omgitt av palmer og ligger i et roligere område i den noe mer livlige byen Laganas. Her er det kort vei både til den herlige Laganasstranda som ligger bara 800 meter unna og hyggelige restauranter langs stranda, der du kan bestille en forfriskende frappé eller andre godsaker.

Stranda i Laganas er lang og barnevennlig med myk finkornet sand. Her kan du leie en solseng og parasoller. For deg som liker å være i aktivitet er det både snorkling og dykking fra stranda.

Margarita består av fire ulike bygninger med moderne rom og her kan du ta turen ut i hotellets herlige hager med mer enn 120 palmer, eller kose deg i hotellets to utendørsbasseng, med gratis solsenger og parasoller. Det er gratis wifi i noen fellesområder og i rommene. TV med satellittkanaler.

Zakynthos er kjent for sine tradisjonelle retter og kulinariske delikatesser. De unike smakene kan du nyte på den prisbelønte restauranten som ligger i hotellet. Her får du fantastiske matopplevelser med god kvalitetsservice og erfarne kokker.

Du kan forvente deg en herlig frokost der du blant annet finner en rekke friske juicer og lokale produkter og middagen består både av greske og internasjonale retter, ferskt hjemmelaget brød og ulike bakverk fra hotellets egen konditor. I hotellets to barer serveres gode drinker og i kveldstimene kan du nyte fantastisk avslappende stunder ved utendørsbassenget, omgitt av den vakre hagen.

På hotellet kan du også spille tennis helt gratis eller biljard mot avgift. Supermarkedet ligger nært hotellet.

Ta turen ut på hovedgata i Laganas der det ligger små koselige butikker, tavernaer og restauranter med gresk mat og internasjonale retter på menyen. Du bør også ta den korte bilturen til øyas hovedstad, Zakynthos by, som er cirka 9 kilometer fra hotellet. Der kan du besøke en rekke ulike muséer, kaféer og spisesteder.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30–10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30–14.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00–21.00.
  • Snacks og småretter i poolbaren kl. 11.00–12.30 & 14.00–17.30.
  • Iskrem poolbaren kl. 11.00–17.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, lokalt øl og vin til lunsj og middag.
  • Ubegrenset med forfriskninger og lokalt øl, vin og drinker i minst to av barene kl. 10.00–23-00.
  • Aktiviteter som vanngymnastikk, dart, biljardbord, tennis, volleyball, bingo, karaoke, quiz-kvelder og greske temakvelder.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Døgnåpen resepsjon.