Esperia (Zakynthos)

Esperia på Zakynthos

  • • Populært blant ungdommen
  • • Ligger på den livlige bargata
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Zakynthos 2022

Vi tilbyr dessverre ikke reiser til Zakynthos sommeren 2022.

Esperia ligger på den livlige bargaten i Laganas og passer for deg som vil ha kort vei til barer og restauranter. Hotellet har et hyggelige bassengområde og det er ikke lange veien til den fine sandstranda i Laganas.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig hyggelig personale.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 30 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Esperia ligger sentralt på bargata i Laganas med kort vei til restauranter, barer og butikker. Her er det et fint bassengområde med eget barnebasseng, solsenger og parasoller samt poolbar som tilbyr enkle retter/snacks og drikke. Vil du bade i havet ligger den lange sandstranda i Laganas i gangavstand. Der er det solsenger og parasoller til leie.

Gratis WiFi i lobbyen og bassengområdet. Innendørs jacuzzi mot avgift. Gratis biljard og et lite treningsrom. Kort vei til restauranter, barer og butikker i sentrum. Trafikk og folkelivet i nærheten kan oppfattes som svært forstyrrende.

Måltider

Enkel frokostbuffé.

Alle hoteller – Laganas

Galaxy Beach Resort

Galaxy Beach Resort er perfekt for barnefamilien. Med en uslåelig beliggenhet midt i byen Laganas og stranda rett utenfor hotellet, er det kort vei til alt. Hele familien vil stortrives i det deilige bassengområdet med havutsikt, deilige solsenger og små vannsklier.

Zante Park Resort & Spa

Zante Park Resort & Spa er et fint hotell fordelt på flere bygninger plassert rundt bassengområdet. Halvpensjon er inkludert, men vil du la lommeboken ligge igjen i safen bestiller du All Inclusive.

Ilios

Ilios i populære Laganas er et pent hotell som ligger i en stor og frodig hage. Den hyggelige atmosfæren og det koselige bassengområdet gjør dette hotellet til det perfekte valget for en morsom og avslappende ferie.

Margarita (Zakynthos)

Velkommen til det koselige hotellet Margarita som ligger i den roligere delen av Laganas. Margarita er et ypperlig valg for familier og par som vil ha en avslappende ferie. Her kan du sole deg ved ett av bassengene under palmene eller ta en kort spasertur ned til den lokale stranda.