En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

1751 vurderinger
Utmerket
 
1126
Veldig bra
 
432
Bra
 
132
Mindre bra
 
45
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

02.08.2017

av 506sivn Palma de Mallorca, Spania

Very nice

Veldig flott sted, Hagen var som en park . Vi hadde et helt nytt rom , kjempe fint, reint og pent . De vasker og holder orden. Eget basseng for voksne , noe som er veldig deilig for støy nivå i barnebassenget var høyt. Nærme vei til stranda var viktig for oss. Vi brukte ikke hotellet slik som små barns familier gjør men kun som overnatting. Helt perfekt . Man må være obs på og betale for aircondition 500kr for uka. Vi er kjempe fornøyd.

 
14.07.2015

av Gerd149 Østlandet, Norge

Koselig hotell

Vi bodde ei uke her, syns det var et koselig hotell med hyggelige personale, også vaskedamene. God frokost, spiste middag her to kvelder og da ble det Kleftiko begge gangene - den var så god! Bra beliggenhet med kort avstand til både strand og sentrum.

 
25.03.2015

av IngridHA2014 Oslo, Norge

Supert for familier.

Vi reiste med vår da, fireåring. Hotellet var supert for oss. Det var et litt avskjermet flott barnebasseng, i tillegg til normalt svømmebasseng. Leiligheten var fine, med alt vi trengte, og en fin balkong. Beliggenheten var også midt i blinken. EN kort spasertur til hovedgaten og ett steinkast fra stranda. I tillegg leide vi sykler og syklet, med barnesete, rundt på øya. Det var en deilig feire.

 
16.09.2011

av Tine Therese B Sarpsborg, Norge

Supert sted for småbarnsfamilier

Har ingenting å utsette på verken hotellet eller beliggenheten. Kjempe fint for småbarn med eget "badeland". Kort vei til stranda og "byen". Rolig område, med alt du trenger i nærheten. Vi kommer gjerne tilbake hit!

 
01.09.2011

av Karen Eva L Lørenskog, Norge

Helt fantastisk, med en service man ikke finner maken til

Vi valgte hotellet først og fremst på grunn av prisen, men også da på grunn av gode anmeldelser på tripadvisor. Og vi ble virkelig imponert. Måten vi ble tatt i mot på, alltid fantastisk service. Vi reiste, 2 barn, foreldre og besteforeldre. Barna kosa seg utrolig. Kort vei til stranda som var landgrunn og fin. Bassengområdet var flott i tillegg til en liten vannpark for de mellom 3 og 12 år. Området, med flott bebyggelse, og fine grøntområder. Post hver dag, med hva som var underholdning om kvelden. En liten spasertur til sentrum om kvelden med mange bra restauranter, må spesielt nevne restarurant Paolo som hadde en fantastisk service og god mat. Her var det også et større vannland med store sklier. Skal helt klart tilbake hit, forhåpentligvis til neste år.