Marelen

I herlige omgivelser med mye planter og trær ligger det familievennlige hotellet Marelen. Både store og små trives ved de fine bassengene, men barnas favoritt blir garantert det morsomme lekebassenget med vannsklier. Ikke langt fra hotellet venter strand og hav.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,1 av 10
Basert på 9 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Marelen i Kalamaki inviterer til god feriestemning i frodige omgivelser. Hotellet består av flere bygninger som ligger rundt bassengområdet med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Snackbar. Jacuzzi. Basseng med vannsklier (3-12 år) samt et basseng som er kun for voksne gjester. Parasoller og solsenger på en lokale strand mot avgift. Denne stranda tilhører ikke hotellet og ligger cirka 200 meter unna.

Bufférestaurant med internasjonale retter og har temabufféer hver kveld. Snackbar og loungebar.

Bordtennis og biljard mot avgift. Vanngymnastikk. Basketball og minifotball. Kveldsunderholdning noen ganger i uka.

Wifi inkludert i lobbyen. Deponering i resepsjonen mot avgift. Lite minimarked ved resepsjonen. I hagen ligger en liten kirke.

Begrenset lokaltrafikk. Støy fra nærliggende flyplass kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alle hotell – Kalamaki

Golden Sun

Golden Sun i Kalamaki inviterer til late dager ved bassenget eller på stranda. Med All Inclusive inkludert kan du se fram til en riktig avslappet og hyggelig ferie i vakre omgivelser.

Golden Sun Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år På voksenhotellet Golden Sun Resort & Spa er det enkelt å komme i feriemodus og koble av fra hverdagens gjøremål. Alle rom har fine uteplasser med private basseng for en mer luksuriøs ferie. Hotellet har også et stort bassengområde med poolbar, en à la carte-restaurant og spa med deilige behandlinger. Med beliggenheten ved stranda kan du gå ned til Kalamakis strand for deilige bad i havet!

Dennys Inn

Hyggelige Dennys Inn er et populært familieeid hotell med god beliggenhet og herlig atmosfære. Hotellet ligger ikke langt fra stranda og har bassengområde solsenger, parasoller og poolbar. Kort vei til sentrum med tavernaer og butikker.

Sirocco

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sirocco er en grønn oase som ligger i passe avstand til den fem kilometer lange stranda i Kalamaki. Her venter deilige feriedager ved bassenget og kveldsturer til sentrum av byen Kalamaki for å nyte et godt måltid gresk kokekunst.

Bitzaro Grande

Velkommen til Bitzaro Grande, et moderne og stilig All Inclusive-hotell som ligger i utkanten av Kalamaki, med bare 10 minutter å gå til sentrum og den myke sandstranda. På hotellet kan du fylle dagene med å langsomt gynge i en hengekøye, deilige bad i det store bassenget, trening eller noe friskt fra poolbaren.