Marelen

Marelen

  • • Vannsklier for barna
  • • Frodig hotellområde
  • • Kort vei til sjøen
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Zakynthos 2022

Vi tilbyr dessverre ikke reiser til Zakynthos sommeren 2022.

I herlige omgivelser med mye planter og trær ligger det familievennlige hotellet Marelen. Både store og små trives ved de fine bassengene, men barnas favoritt blir garantert det morsomme lekebassenget med vannsklier. Ikke langt fra hotellet venter strand og hav.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Freshe rom, god frokost, hyggelig og hjelpsom betjening
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Marelen i Kalamaki inviterer til god feriestemning i frodige omgivelser. Hotellet består av flere bygninger som ligger rundt bassengområdet med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Snackbar. Jacuzzi. Basseng med vannsklier (3-12 år) med begrensede åpningstider. Parasoller og solsenger på en lokale strand mot avgift. Denne stranda tilhører ikke hotellet og ligger cirka 200 meter unna.

Fin bufférestaurant med internasjonale retter og har temabufféer hver kveld. Snack-/lobbybar. Bordtennis og biljard mot avgift. Gratis basketball og minifotball.

Gratis wifi i lobbyen. Deponering i resepsjonen mot avgift. Lite minimarked ved resepsjonen. Lekeplass. I hagen ligger en liten kirke. Det er cirka 700 meter til tavernaer og butikker. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokost inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

  • Støy fra nærliggende flyplass kan oppfattes som forstyrrende.
  • Hotellet har dusjrom til de som har sen avreise.

Marelen er en av vinnerne av TripAdvisors Travellers' Choice Awards 2021.

Alle hoteller – Kalamaki

Dennys Inn

Hyggelige Dennys Inn er et populært familieeid hotell med god beliggenhet og herlig atmosfære. Hotellet ligger ikke langt fra stranda og har bassengområde solsenger, parasoller og poolbar. Kort vei til sentrum med tavernaer og butikker.

Crystal Beach

På hyggelige Crystal Beach kan du lene deg tilbake i solsenga og nyte den herlige utsikten over det glitrende havet. Bestill noe forfriskende å drikke i poolbaren og nyt tilværelsen!

Golden Sun

Golden Sun i Kalamaki byr på late dager ved bassenget eller på stranda. Med mat og drikke inkludert kan du se fram til en riktig avslappet ferie i vakre omgivelser.

Bitzaro Grande

Velkommen til Bitzaro Grande, et moderne og stilig All Inclusive-hotell som ligger i utkanten av Kalamaki, med bare 10 minutter å gå til sentrum og den myke sandstranda. På hotellet kan du fylle dagene med å langsomt gynge i en hengekøye, deilige bad i det store bassenget, trening eller noe friskt fra poolbaren.

Anagenessis Village

Anagenessis Village ligger i en pen hage og gir en følelse av å være på en herregård. Her bor du et lite stykke fra de livlige områdene i Kalamaki, og omgivelsene er herlige og rolige. Allikevel er sentrum og stranda innen rekkevidde.