Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

615 vurderinger
Utmerket
 
405
Veldig bra
 
161
Bra
 
43
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

17.07.2019

Innlegg av christophers405 Fredrikstad, Norge

Gjennomsnittelig

Tilbragte en uke på hotellet. Det ligger 6min unna flyplassen, og de tar 15€ for turen. Personalet er raske og korrekte. Hyggelig og tiltalende uteområde med basseng og bar. Små rom med ballkong. Ikke spesielt godt rengjort på gulv, men sengetøy er rent og lukter godt. Tv med 6 kanaler, der 3 er russiske og to er nederlandske. Det trekkes for stusselig frokost, ikke internett på rommene (i 2019?!) Og svært dyrt å leie safe, ac og kjøleskap.

 
29.08.2018

Innlegg av AinaS89

Topp hotell

Anbefales. Bodde her i to uker nå i august, dette var femte gangen vi bor på dette hotellet. Frokosten var forbedret i år og var nå helt topp. Anbefaler hotellet pga beliggenhet, renhet og hyggelig personal.

 
21.08.2018

Innlegg av Sverni Sarpsborg, Norge

Sommeren 2018

Dette er et hotell hvor man umiddelbart finner roen. Personalet er i en særklasse når det gjelder service og hjelpsomhet. De gjør alt de kan for at du skal slappe av. Frokosten var grei. I restauranten for øvrig hadde de et meget godt og bredt utvalg av gode retter. Kort vei til stranda, og sentrum ellers hvor du finner et greit utvalg av barer og restauranter. Denny's inn Hotel kan helt klart anbefales..

 
15.08.2018

Innlegg av Maria H

Koselig og hyggelig

Dette hotellet er et fantastisk sted. Prsonaltet husker navnet ditt fra første dag. Maten er utmerket og du føler deg godt tatt vare på. Bassenget er et behagelig sted å ligge. Rengjøring er super....

 
22.05.2018

Innlegg av ingebj6 Lamai Beach, Thailand

Helt Ok hotell

På Dennys Inn Hotel har de helt ok rom, vi hadde balkon ut motsatt av poolen og det anbefales hvis man ikke ønsker musikk sent på kvelden, hvis man har barn med. Personalet har godt humør og er utrolig hjelpsomme og vil bare det gode! Hvis jeg skal si noe negativt så har de en dårlig kaffemaskin som ikke takler mange mennesker om morgen. Frokosten er helt ok! Man kan spise lunsj der og den er virkelig bra. Kveldsmat må man spise i byen ca400 m, fin gåtur!