Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 24 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Nerme havet
-

Bekreftet gjest: 2019-09-03


10 av 10

+
Belligenhet og personalet.Følte seg velkommen og godt ivaretatt.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-30


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-23


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-06-18


10 av 10

+
Beliggenheten,maten og nesten barnefritt.
-
Flere ansatte ved middags serveringen.

Bekreftet gjest: 2019-06-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

250 vurderinger
Utmerket
 
141
Veldig bra
 
68
Bra
 
28
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

03.10.2018

av stinebratteng1 Lillehammer, Norge

Bare et ok hotell

Vi fikk ikke roomservice hver dag. Sengene på hoteller var ganske harde. Ved utskjekk måtte vi plutselig betale ekstra for aircondition. Men personalet på hotellet var veldig hyggelige. Rett ved stranden og bassengområdet var supert!

 
13.07.2017

av Katarina E Oslo, Norge

ypperlig beliggenhet

Hotellets beliggenheten er desidert den beste i Kalamaki-området.. Et flott bygg på en høyde over en perfekt strand. Hotellet ligger på en skilpaddestrand, så den er strengt regulert og påpasset. Det er representanter fra frivillige organisasjoner tilstede på stranden hele tiden som forklarer og passer på. Veldig bra! Gode muligheter for å se skilpadder her! Hotellet har store, luftige fellesarealer, og et flott svømmebasseng. Ikke så stort, men helt passe. Har også barnebasseng. Det beste er likevel at det er en avslappet og god stemning ved bassenget og strandbaren, og aldri problem med å få solstol , verken om morgenen eller senere. En trapp ned fra strandbaren ned til stranden. Eneste minus mht bading er mangel på dusj på veien opp fra strand tilbake til hotellet/bassenget. Det finnes et fotbad/skyllebasseng, men dette er så omkranset av veps at det er en risikosport å benytte det. Dusj og annet skyllebasseng er på andre siden av baren, og mot bassenget. Frokost litt kjedelig, men helt grei. Smakløs, utvannet juice. Mange deilige kaker, men dette er jo ikke hva nordmenn, i allefall, er vant med til frokost. Selve hotellet er noe gammelt og slitt, men helt grei standard, dog et dårlig bad på det ene rommet vårt. Det var også noe lukt fra avløp på badet på dette badet, og det hadde ikke noen vifte, men vi klarte oss bra likevel. Vi hadde et rom ut mot hotellets basseng i 1.etg. her hadde vi et problem med små (ufarlige) maur. Vi ble rett og slett litt lei av det, da det også var vanskelig å plassere baggasje over gulvhøyde på grunn av plassmangel. Det var sparsomt med både hyller, kleshengere og knagger til å pakke ut baggasje (et tips til hotellet er å henge opp en del knagger). Rommet vårt ble sprayet med noe maur-middet. det var effektivt, men maur kom tilbake etter kort tid. Sprayen stod der, så vi sprayet selv. :) Fantastisk service og hjelp av altmuligmann/vaktmester Elias. Han var en flott og hjelpsom fyr Om aircondition: Vi så ingenting skrevet om at vi måtte betale ekstra for aircondition på rommet, og synes det var dyrt og noe skuffende. Om Wifi: det stod skrevet at wifi kun var tilgjengelig i fellesområdene på hotellet, men da vi kom fikk vi utdelt passord alle og enhver til bruk over hele området, også på rommene. Det var noe ustabilt nett. (De to siste er kritikk til reisebyrå som burde oppdatere informasjon om hotellet) Mange av hotellets gjester har vært her flere ganger. Det vitner om at hotellet gjør mye bra.

 
24.07.2014

av 120cec Rena, Norge

Flott beliggenhet

Samboeren og jeg kom nå hjem fra et to ukers opphold på Crystal Beach hotel. Vi startet 8 juli og var positivt overrasket da vi ankom hotellet. Beliggenheten er helt klart den beste i Kalamaki slik som flere har skrevet. Det er bare noen få trappetrinn så er man på stranden. Resepsjonsområdet, restaurant og hageområdet er kjempe fint. Vi bodde på et rom med dobbeltseng i andre etasje med delvis havutsikt. Rommet var passe størrelse for oss og hadde et helt greit bad. Det var også aircondition på rommet som gikk automatisk hvis vi hadde igjen terassedøren. Hadde lest at vi måtte betale for den på slutten sv oppholdet men vi fikk ikke noe regning på det da vi sjekket ut, mulig det var med i prisen vi hadde betalt på forhånd. Rommet hadde vestvendt balkong og det gjorde at den var veldig varm på ettermiddagen. Tror det er lurt med rom med utsikt mot bassenget og havet. Rengjøringpersonale var helt ok, man kan alltids pirke på småting, men de skiftet håndklær og sengetøy ofte og det var fint. Terrassen hadde ikke blitt rengjort på en stund. Frokost var inkludert og denne var bra, det var forskjellig pålegg og egg, så vi var fornøyde. Strandbaren ved bassenget var perfekt for lunch. I starten av oppholdet vårt var det litt mindre turister, så det var ikke noe problem å få seng på stranden, mot slutten kom det flere folk, så da måtte vi opp tidligere om morningen for å få seng på første raden. Stranden hotellet ligger ved er kjempe fin! Klar vann og rolig stemning. Vær obs på at caretta caretta (skilpadden) legger egg på stranden så der er noen restriksjoner, men det folk på stranden som informerer bra om det. De i resepsjonen virket til tider litt grettne, som om vi avbrøt dem i noe da vi lurte på ting, men rengjøringpersonalet derimot var solstråler! Alt i alt var oppholdet veldig veldig bra og vi kan gjerne tenke oss å dra tilbake! Må anbefale restauranten over gata, Zepos. Kjempe fin restaurant med veldig god mat og ansatte. Anbefaler også å leie sykkel å sykle rundt, feks til Greakas på sørenden.

 
16.07.2013

av Benedicte315 Jessheim, Norge

Helt nydelig hotell

Jeg og min datter har akkurat kommer hjem fra en to ukers ferie på dette helt nydelige hotellet. Beliggenheten er ikke mindre enn fantastisk, med nydelig sandstrand og fantastisk utsikt. Herlig at det var god plass på stranda og muligheter til å finne en plass helt for seg selv. Vi hadde halvpensjon for første gang og var veldig spent på hvordan dette kom til å bli, men maten var både veldig variert og veldig god. Vi spiste forskjellige ting til middag nesten hver dag i to uker. Rommene kunne kanskje oppgraderes en smule, men var helt greie, og rene og pene.Fellesarealene både ute og inne var helt førsteklasses. Alt var velstelt og rent og pent, og de ansatte på hotellet var blide og hjelpsomme. For den som ønsker en rolig og behagelig ferie i vakre omgivelser er dette hotellet å anbefale på det sterkeste. Vi kommer gjerne tilbake hit. Husk å be om rom med havutsikt!

 
07.08.2021

av Losha K Utrecht, Nederland

More than just an hotel: the perfect place

The Crystal Beach hotel was nothing but perfect. Me and my girlfriend went there for a whole week and it honestly was a fantastic experience! The hotel room was beautiful with an amazing view and a nice balcony. Every morning there was a different breakfast selection and it was delicious every single time. The hotel has such a nice swimming pool with very comfortable sun-beds and it was never too busy. Besides the pool, the hotel lies directly in front of the Kalamaki beach, which is one of the nicest sand beaches Zakynthos has to offer. Non hotel guests have to pay for the beach sun-beds, but the hotel has a small strip of grass with their own sun beds and parasols right near the beach, for free! The hotel also offers amazing lunch options during the day and there is a bar where you can get your favorite drinks (all day long!). Furthermore, the hotel has a fantastic restaurant with different specials each day and an amazing view over the see and a beautiful garden. The restaurant was very busy, because people from all over the island came there to eat (I think that says enough about the restaurant). The staff were very kind and helpful, always with a smile on their faces. Overall just a wonderful experience, we will definitely come back!