Cavo D'Oro Hotel

Cavo D'Oro Hotel ligger en kort spasertur fra den langgrunne sandstranda i Kalamaki. Her kan barna bade i vannkanten om formiddagen og i hotellets barnebasseng på ettermiddagen. Halvpensjon inkludert for en komfortabel ferie.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cavo D'Oro Hotel ligger i et rolig område i Kalamaki på sørsiden av Zakynthos. Kalamakis sandstrand er herlig langgrunn og passer godt for barnefamilien og her på stranda legger havskilpaddene sine egg. I Kalamaki har du noen restauranter og barer å velge blant og går du sørover på stranda kommer du til det betydelig mer livlige Laganas. I Laganas er det et større restauranttilbud.

Hotellet har to bassengområder hvorav et område med et basseng som har en grunnere del for barn samt et mindre bassengområde for kun voksne. Solsenger og parasoller.

I bufférestauranten Remezzo kan du spise frokost, lunsj og middag. I snackbaren kan du ta lunsjen og drikke kaffe. Hotellet har også en à la carte-restaurant med aldersgrense 14 år. Bar i lobbyen. Gresk aften og grillkvelder flere dager i uka. Lekepark. Enklere kveldsunderholdning. Engelsktalende aktivitetsverter arrangerer vanngymnastikk, konkurranser og strandvolleyball. Biljard.

Wifi inkludert på hele hotellet. Suvenirbutikk. Minimarked. Vaskeriservice. I resepsjonen kan du låne strykejern og -brett samt vannkoker. Det er cirka seks kilometer til Zakynthos by og det er en bussholdeplass like utenfor hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.00.
  • Middagen kl. 19.00-21.30.

Alle hoteller – Kalamaki

Marelen

I herlige omgivelser med mye planter og trær ligger det familievennlige hotellet Marelen. Både store og små trives ved de fine bassengene, men barnas favoritt blir garantert det morsomme lekebassenget med vannsklier. Ikke langt fra hotellet venter strand og hav.

Dennys Inn

Hyggelige Dennys Inn er et populært familieeid hotell med god beliggenhet og herlig atmosfære. Hotellet ligger ikke langt fra stranda og har bassengområde solsenger, parasoller og poolbar. Kort vei til sentrum med tavernaer og butikker.

Golden Sun

Golden Sun i Kalamaki inviterer til late dager ved bassenget eller på stranda. Med All Inclusive inkludert kan du se fram til en riktig avslappet og hyggelig ferie i vakre omgivelser.

Golden Sun Resort & Spa

Aldersgrense på hotellet: 18 år På Golden Sun Resort & Spa er det enkelt å komme i feriemodus og koble av fra hverdagens gjøremål. Alle rom har fine uteplasser med private basseng for en mer luksuriøs ferie. Hotellet har også et stort bassengområde med poolbar, en à la carte-restaurant og spa med deilige behandlinger. Med beliggenheten ved stranden kan du gå ned til Kalamakis strand for deilige bad i havet!

Bitzaro Grande

Velkommen til Bitzaro Grande, et moderne og stilig All Inclusive-hotell som ligger i utkanten av Kalamaki, med bare 10 minutter å gå til sentrum og den myke sandstranda. På hotellet kan du fylle dagene med å langsomt gynge i en hengekøye, deilige bad i det store bassenget, trening eller noe friskt fra poolbaren.

Sirocco

Aldersgrense på hotellet: 16 år Sirocco er en grønn oase som ligger i passe avstand til den fem kilometer lange stranda i Kalamaki. Her venter deilige feriedager ved bassenget og kveldsturer til sentrum av byen Kalamaki for å nyte et godt måltid gresk kokekunst.