En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

1917 vurderinger
Utmerket
 
827
Veldig bra
 
573
Bra
 
280
Mindre bra
 
132
Dårlig
 
110

Fem siste vurderinger

15.07.2015

av sanne k Hedmark, Norge

Mye bedre enn vi trodde

Akkurat hjemme fra ferie på Caretta village på Zakynthos. Vi var 2 voksne, en datter på 22 og sønn på 12 år. Hotellet er rent, hyggelig og velholdt. Koselige og blide mennesker som jobber der. Maten var over vår forventning, og faktisk veldig varierende og god. Det var løkringer, hamburger, pommesfrites, salat, vårruller, toast, nuggets, kyllingvinger osv som snacks hele dagen. Veldig godt! Hotellet ligger ikke på stranda, men fraktet oss gratis dit hver time med en minibuss. Kalamaki sentrum er 2 min gange fra hotellet, noe som var veldig lettvint med tanke på å spise ute. Gjorde dette mange kvelder, da det var masse hyggelige restauranter der. Stranda i Kalamaki er ubeskrivelig vakker... Beste strand vi noen gang har vært på. Vannet er helt klart og rent, bare ren sand og stille og rolig. Deilig! Vi snorklet og møtte på havskillpadder noe som var helt magisk.. Vi leide også egen motorbåt, og dro på egenhånd til skillpaddeøya..Må oppleves, da det er helt fantastisk vakkert der. Finnes servering på øya. Vi har reist mye til mange forskjellige steder og land, men Zakynthos blir nok for alltid i vårt hjerte. Vi har forelsket oss i denne øya, og skal garantert tilbake neste år. Vakreste sted vi har besøkt. Vi kommer nok ikke til å bo på Caretta village neste gang. Hovedgrunn er da at hotellet egner seg best for familier med små barn. Vår 12 åring syntes at bassengene ble for små, og ikke djupe nok. Badelandet blir en fort fornøyd med, men det er nok et paradis for mindre barn. Kort vei fra flyplass er også positivt. (10 min). Alt tatt med i betraktning så fikk vi mye for pengene, og vil trygt anbefale dette hotellet til andre. Det er mye bedre enn vi forventet til den prisen vi betalte. Vært å nevne at vi var på Star tour sitt hotell i Side i fjor, Blue village seven seas. Dette var helt elendig, og kjempedårlig til sammenligning, og det kostet mer enn dobbelt så mye for oss. Reis til Zakynthos, og bo gjerne på Caretta, kan trygt anbefales av oss.

 
30.07.2014

av Michael M

Kjempebra- Very good

We are very satisfied with the hotel and the island. Good food- we where always impressed over that the personal filled up with new food at made it look appeteizing. The youths from the animationteam are very good- it was the first time we adults had as fun as the children. They arranged waterpolo, darts, volleyball, coctailgames and much, much more. Vi er meget fornøyde med hotellvistelsen og øya. Maten var god- vi ble imponert over at personalet altid fylte på med ny mat og holdt rent og ryddig slik at maten altid så apetittelig ut. Animasjonsteamet var meget dyktige - det var første gang vi voksne hadde like trivelig som barna. Animasjons teamet aktiverte oss med vanngymnastik, vannpolo, diverse coctailleker og ikke minst beach(pool) volleyball. Vi fikk treningsverk på kjøpet;-)

 
21.07.2014

av Stokk Kristiansund, Norge

Gjennomsnittlig hotell

Barnefamilie (2v+2b) opphold på Caretta Village fra 8.7.14 og til 15.7.14 med All inclusive. Hotellet ligger like ved flyplassen. Flystøyen var ikke ubehagelig selv om man av og til kunne høre gått fly ta av og lande. Hotellet sin standard er gjennomsnittlig. Betjeningen og service var grei, men vi var ikke imponerte. Rommet var ikke stort og oppleves som trangt. Restauranten oppleves som det komplette kaos med masse støy med høyt støy nivå og gjester som vandrer frem og tilbake. Med bakgrunnsmusikk i tillegg var dette slitsomt 3 ganger pr dag. Restauranten oppleves som totalt uorganisert der mat, bestikk og drikke er spredt og man må hele tiden opp og gå for å hente noe man glemmer. Ved frokost, lunsj og middag. Drikke må hentes selv ved baren og som regel var det lange køer. Tappekran for øl var ikke logisk plassert. Sammenlignet med andre all inclusive opphold så var dette bare kaos. Maten blir man fort lei av da mye går igjen hele tiden. Dessert buffen var best med varierte hjemmelagde kaker. Men at voksne stikker avgårde med kakepynten før kakene sprettes og uten å ta seg kake og absolutt må sprette kaken mitt i en kake som er 50x50cm undres jeg over. Noen hyggelige servitører og kokker. Snackbarene ved bassengene var dårlige. Tørre ost og skinke baguetter, pizzaen smakte rart, tamt øl og lokal billig brus tilbys. Is baren var et søl uten like og virket ikke særlig hygienisk. Badebassengene var bra. 1 barnebasseng, 1 junior basseng og et voksenbasseng. Badelandet var bra og solsenger var ikke noe problem å få tak i. Spillehall med masse forskjellige spill. Wifi var en vits og kun tilgjengelig i resepsjonen. Hørte av andre gjester at mange ikke kom seg på nett og at det var kjempe tregt. Dette burde være gratis og av mye bedre kvalitet. Ved bassenget var det ulike aktiviteter som vann volleyball og fotball. Aktivitets teamet var flinke og underholdt med ulike hopp og sprett, men følte at Skandinaver ble satt til side foran engelske som var overrepresentert på hotellet. Underholdningen på kvelden stod aktivitets teamet også for og hadde ulike show. Barneshowet var ikke inkluderende med ukjente engelske barnesanger. Når barn ikke skjønner det som sies eller synges så blir de ikke med. Zakynthos er en fin øy og båtturer anbefales som går til ulike attraksjoner. Salg av båtturer er ikke til å unngå å legge merke til. For ungdommen finnes det mange steder på øya som har høy party faktor. Hotellet er greit, men ikke mer enn det. Vi kommer ikke til å reise tilbake da det finnes så mange andre hoteller rundt om kring i verden som nok er mye bedre enn dette. All inclusive er ikke aktuelt ved neste reise.

 
21.08.2012

av Janne Eide N Sunndalsøra, Norge

En vellykket ferie for hele familien:-)

Flott hotellkompleks, med masse underholdning hver kveld. Alle aktiviteter og ledelse/presentasjon av underholdningen ble arrangert av engelske folk, så det føltes litt som: "av engelskmenn, for engelskmenn".. De var veldig dyktige å synlige, men ungene hadde heller deltatt mer dersom de var norsk, svensk eller dansk. Det var bassenger i alle varianter rundt blokkene, å et supert å trykt badeland. Flere bassengbarer/snackbarer, med rikelig utvalg mellom eller istedet for måltidene. Maten var av første klasse til enhver tid, i tillegg til et rikt utvalg. Det var veldig renslig å fint i restauranten. De gikk å tørket å pusset kring buffeène, å passet på at det ikke var noe søl. Var påpasselig med å fylle etter på alle fat, å det så fristende å ferskt ut hvert eneste måltid hele måltidet igjennom. Romvasken kunne vel ha vært bedre da men... Vi hadde ca.40 varmegrader hver dag i 14 dager, å hadde airconditionen på 25-26 grader om natta, da holdt vi oss alle friske;-) Vi dro på halvdags-cruise til "Smugler`s Wreck" stranden og Blue Caves. Vi bestilte selv, etter at vi kom til øya, hos Mamfredas Tours i Kalamakis handlegate. Rimelig og bra(20 euro for voksne og 10 for barn), inkl.litt grillmat og et glas vin. En opplevelse for livet! Anbefales!!! :-)Denne øya skal vi tilbake til, det er sikkert og visst!!! :-) Hilsen Janne E.N.

 
13.07.2012

av Marit Humlebekk M Drammen, Norge

"Drømmeferien"

Dette hotellet har vi besøkt nå for andre året på rad.(juni/juli) Fra vi har kommet til vi reiser føler vi at personalet på stedet er der for oss. Resepsjonen gir deg god informasjon om det meste, alle guttene i barene er hyggelige, rommene blir ordnet hver dag og ikke minst leverer kjøkkenet på stedet veldig bra og variert mat. Stor takk til Chef Ayman. Badelandet som er ved hotellet er flott for alle barn (uansett alder) Tilgangen til mat og drikke utenom de faste måltidene er også veldig bra. Kort vei til stranden, 10 min. å gå, samt egen buss fra hotellet til og fra stranden. Kort vei til "sentrum" hvor det kryr av spisesteder/puber samt noen butikker. Felles for alle spisestedene er at de spør om du vil inn, men ingen maser. Hoveddelen av gjestene er Engelskmenn (på godt og vondt) Vi skal tilbake neste år også. PS! lei en bil og besøk Turtle Rescue Centre som ligger ved Vassilikos stranden, samt Helmi`s Natural History Museum, som ligger litt inne på øya.