Caretta Beach

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til Caretta Beach som ligger i den stille, familievennlige byen Kalamaki. Her er det en lang sandstrand og grunt vann og hele familien kan koble av ved bassenget eller ta turen til badelandet og fornøyelsesparken som ligger inne på hotellområdet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

4,9 av 10
Basert på 12 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Caretta Beach består av en hovedbygning og 12 mindre bygninger. Ved bassenget er det solsenger og parasoller samt håndkleservice. På stranda er det solsenger og parasoller mot avgift. Hotellet tilbyr shuttlebuss til og fra stranda, hver dag, hver hele time mellom kl. 11 og 19.

På hotellet er det et treningsrom og spaet Serenity spa der du kan får en deilig massasje mot avgift. Det er også badstue og et nybygd hamam. Du kan også teste ut Garra Rufa fiskespa.

På hotellet er det biljard, dart, bordtennis og vannaktiviteter. Om kvelden er det underholdning med spill og quiz. Gratis WiFi i lobbyen. Vaskemuligheter mot avgift.

Badeland
Badelandet er åpent fra 11.00 til 17.00 og inngangsbilletten er inkludert i All Inclusive. Her er det et stort tilbud av vannsklier, en lazy river, et morsomt bølgebasseng, barnebasseng, en snackbar samt massevis av solsenger for avkobling. Det er hele fem vannsklier, barna må være over 1,20 meter for å benytte disse, og en vannsklie for de mindre barna.

Fornøyelsespark
Fornøyelsesparken Fun Park ligger inne på hotellområdet, men drives et utenforstående selskap og er ikke inkludert i hotellets tilbud. Det er åpent for både hotellgjester og andre, hver dag mellom kl. 18.00 og 00.00. I parken er det blant annet et hoppeslott, trampoline, go cart og arkadespill. Prisene varierer avhengig av spill. Her er det også en snackbar/pizzeria og en fotballbane.

Nærmeste sentrum er Kalamaki og der er det et bra utvalg av barer, butikker, tradisjonelle greske tavernaer samt restauranter som tilbyr internasjonal mat. Det er også et bakeri, stormarked og minigolf.

For den som liker å være ute i naturen ligger Caretta Beach godt til. Landskapet og olivenlundene ligger vakkert til med fjellene i bakgrunn og er perfekte for turer til fots og på sykkel.

Turistbyen Laganas med nattklubber og barer ligger bare 5 minutters taxi tur unna om en skulle ønske litt mer fart og uteliv i ferien.

Måltider

All Inclusive.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene