Meridien Beach

apollo mondo local

Meridien Beach

  • • Nært havet
  • • Pent leilighetshotell
  • • Wifi inkludert på hele hotellet

Zakynthos 2023

Vi har nå startet salget av reiser til Zakynthos for neste sommer. Det vil bli fylt på med flere hotell utover høsten og vinteren. 

Vi tilbyr dessverre ikke reiser til Zakynthos sommeren 2022.

Meridien Beach på Zakynthos ligger perfekt til rett ved havet. Her er det rolig og behagelig, til tross for at det bare er et steinkast til shopping og restauranter i Argassi. Fornøyde hotellgjester i kombinasjon med den ypperlige beliggenheten og det hyggelige personalet gjør at Meridien Beach er medlem av familien Apollo Mondo Local-hotell.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,1 av 10
Basert på 371 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Meridien Beach ligger på hovedgata i Argassi og har en egen trapp ned til Det joniske hav for herlige bad.

Basseng og frodig hage
I hotellets herlig hage ligger bassengområdet med barneseksjon i bassenget, gratis solsenger og parasoller. Hotellet ligger rett ved stranden og det er en rampe fra bassengområdet ned til havet. Stranda er smal og en blanding av stein og sand. Det er ikke solsenger eller parasoller på stranda.

Enklere retter
Poolbar med enkel matservering og snacks.

Øvrig på hotellet
Wifi inkludert på hele hotellet. Deponering i resepsjonen, kun for små gjenstander. Det er et selskapsrom på hotellet.

Oppdag omgivelsene
Fra hotellet er det kort vei til butikker, restauranter, supermarked og bakeri. Langs hovedgata ligger butikker som selger suvenirer, tavernaer og restauranter som serverer så vel greske som internasjonale retter. Rett bakom Argassi ligger et av Zakynthos høyeste fjell, Skopos, og på toppen ligger en vakker liten korskirke fra 1624 som heter "Vår Jomfru Skopiotissas kirke".

Les mer om Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Lokaltrafikk og folkelivet på nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Wifi inkludert

Alle hoteller – Argassi

Windmill Bay

Windmill Bay er et fint leilighetshotell som ligger i rolige omgivelser litt i utkanten av Argassi. Her er det et fint bassengområde med havutsikt som inviterer til late dager i solsenga. I restauranten kan du nyte av greske spesialiteter og det hyggelige personalet sørger for at du får en ekstra hyggelig ferie.

Dora's

Dora's er et lite familieeid leilighetshotell som ligger i Argassi på Zakynthos. Her er det basseng og det er gangavstand til så vel sentrum som den langgrunne sandstranda.

Porto Iliessa

Leilighetshotellet Porto Iliessa ligger rett ved havet og sentralt i Argassi. Hotellet har et fint bassengområde med poolbar. Stranda ligger rett nedenfor hotellet og i kort avstand finner du hyggelige tavernaer og barer.

Windmill (Zakynthos)

Omkranset av oliventrær ligger leilighetshotellet Windmill bare fem minutter unna stranda i Argassi. De smakfulle leilighetene har det du trenger for selvhusholdning og spiseplass på balkongen.

Iliessa Beach

Iliessa Beach ligger nesten helt i sjøkanten i Argassi, omgitt av gressplener og trær. Slapp av under en parasoll, ta en dukkert i bassenget og lunsjpause i snackbaren. I nærheten av hotellet er det butikker og restauranter som du kan utforske på kveldsturen.