En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

344 vurderinger
Utmerket
 
150
Veldig bra
 
131
Bra
 
40
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

18.09.2019

av KathrineGMT Grua, Norge

Flott familiehotell

Hotell som er perfekt for familieferie. Godt med solsenger, vakker utsikt, nært havet og døgnåpen resepsjon. Rommene var litt små, men hadde det man trengte. Veldig gode madrasser og de har også dyner. Poolbar som solgte lunsjretter og forfriskninger. Herlig atmosfære. Krystallklart vann og langgrunt i havet rett utenfor.

 
05.09.2019

av Victoria B

Perfekt hotell

Hadde en utrolig fin ferie her i August, har allerede bestilt ny tur og reiser ned 17 september (en mnd senere). Kjempe hyggelig personale, flotte rom med havutsikt, bra rengjøring, fin beliggenhet. Alt var perfekt!

 
24.08.2019

av TGSS1971 Oslo, Norge

Flott strand hotel

Flott beliggenhet og trivelige folk. Folkene som jobber her, er service veldige og det hele har vært et flott opphold. Om man er ute etter et hotel med basseng og lett tilgang til stranden, kan dette anbefales.

 
26.06.2019

av 932kajab Asker, Norge

Lave forventninger, overraskende bra

Hotellet ser fint og rent ut, og ligger midt i Argassi. Vi bodde på rom med hageutsikt, mot bassenget. Bassenget er fint, med solstoler og parasoller. Pool-baren er som forventet overpriset, men tilbyr mat, drikke og is. Vær oppmerksom på at baren spiller listepop eller gresk musikk hele dagen, kan være slitsomt da mange av rommene er vendt ut mot bassenget og baren. Rommene vaskes alle dager unntatt søndag. Det er kjøleskap, tekjøkken og vannkoker på rommene. Resepsjonen er hyggelige og effektive. Aircondition er inkludert kun i juli og september, ellers koster aircon 44 euro/uken. Også verdt å merke seg at Argassi er en liten by, og veldig traffikert med små fortau, utfordrende med små barn. Argassi har masse fine restauranter, kiosker og noen matbutikker. Litt mindre frokosttilbud, men man finner de hvis man leter. Taxi til Zante by koster 8euro, taxiholdeplass rett utenfor hotellet.

 
23.06.2017

av JanErik H Oslo, Norge

Et utmerket hotell på alle måter

Meget bra sted å bo, med grei leilighet, rent og fint alle steder. Stort pool område med gratis solstoler til alle, men vær tidlig ute for å få de beste plassene. Det største savnet her er at det ikke er noen strand, kun hotelltrappen, tang / tare og vann, så liker du deg på stranden må du finne en annen plass. Den lille byen er ved utgangen fra hotellet, men mange gode restauranter. De fleste leilighetene har pool- og delvis havutsikt