Dobbeltrom

Dobbeltrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i vanlig seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3

Familierom

Familierommene ligger i første etasje og har to soverom, et med en dobbeltseng og et med to enkeltsenger. Sittegruppe med sofa. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Familiesuite

Familiesuitene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i vanlig seng i et lite rom som skjermes fra soverommet med skyvedør. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Familiesuite med delt basseng

Familiesuitene med delt basseng har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i vanlig seng i et lite rom som skilles fra soverommet med skyvedør. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Terrasse med utgang til delt basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Større dobbeltrom

De større dobbeltrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i vanlig seng. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-4