Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

apollo mondo one of a kind

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

  • • Prisbelønt eksklusivt hotell i fjellene
  • • Økologisk og kortreist mat
  • • Avslappende ferie i naturen

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa er et eksklusivt hotell med bygninger som kan dateres helt tilbake til 1700-tallet. Hotellet ligger flott til i en fjellandsby i Zagoria, med en slående utsikt over Vikosravinen. Mikro Papigo 1700 er ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2 personer. Juniorsuite for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Frokosten var digg, og betjeningen var glimrende og imøtekommende 👍🏼
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa er et flott hotell med 15 rom og suiter, restaurant og spa. Hotellets utforming og innredning er nøye gjennomtenkt for at gjestene skal få den beste opplevelsen.

Hotellet ligger i Mikro Papigo, en fjellandsby i Zagoria med et vell av naturopplevelser og aktiviteter. Etter en dag fylt av naturopplevelser kan du trekke deg tilbake til komfortable rom. I restauranten serveres lokalprodusert, økologisk mat.

Matopplevelsen
All mat, også frokostbufféen, som serveres på hotellet er økologisk og dyrket i nærområdet. Hotellet har en á la carte-restauranten som serverer lunsj og middag

Spa
Her er det også et innendørsbasseng med jacuzzidel i hotellets spa. Tilgang til bassenget, badstua og hamam er uten ekstra kostnad. Massasje og behandlinger mot avgift.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet er prisvinner i kategorien Luxury Mountain Resort for Sør-Europa. Nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Det er ikke trafikk i området rundt hotellet.

Bærekraft på Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa
Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa ligger midt i nasjonalparken Vikos - Aoos, ett av Unescos globale geopark områder. Takket være den unike beliggenheten er bærekraft og bærekraftig turisme noe som står hotellets hjerte nært. Hotellet er Green Key-sertifisert og i 2021 vant hotellet prisen "Europas beste bærekraftige hotell" under Boutique Hotel Awards. Hotellet jobber kontinuerlig med korte- og langsiktige bærekrafts initiativ, alt fra å minske vannforbruket til å sortere avfall og minske sitt CO2 avtrykket. Hotellet samarbeider også med lokale samfunn for å skape en positiv påvirkning på både miljøet og lokalsamfunnet.

Utforsk omgivelsene
Har du lyst til å utforske det spennende området Zagoria er det flere utflukter å velge mellom. Les mer om utfluktene i Zagoria-området her.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).
Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unike hotellopplevelser
  • Gjennomtenkt helhet og atmosfære
  • Nøye utvalgt av Apollo
  • Klassifisering minimum 3

Alle hotell – Zagoria

Papigo Towers

Vil du ha en litt annerledes ferie i fantastisk natur er det sjarmerende lille familieeide hotellet Papigo Towers et perfekt valg! Hotellet ligger vakkert i den lille byen Mikro Papigo, innsvøpt blant grønnkledde fjelltopper i mektige Zagoria. Med bare noen få rom, en herlig à la carte-restaurant som serverer lokalproduserte råvarer og en gjestfri familie som driver hotellet vil du garantert få en minnerik ferie.