Michalis Studios

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Michalis Studios er et lite leilighetshotell som ligger i pittoreske omgivelser på Tilos. Hotellet ligger i en åsside med fantastisk utsikt over Egeerhavet. Både stranda og sentrum i Livadia ligger i gangavstand så et havs bad eller en restaurantkveld er alltid innen rekkevidde. Bestill en leilighet med havutsikt for å nyte utsikten over havet når du vil.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Michalis Studios er et lite leilighetshotell på Tilos med genuin gresk atmosfære. Hotellet ligger i en skråning og byr på vakker utsikt over byen Livadia og det krystallklare havet.

Hotellet ligger fint til bare en kort spasertur fra Livadiastranda der du kan nyte deilige bad i Egeerhavet. Også restauranter og butikker ligger i gangavstand, så det er bare å ta beina fatt når det lir mot middag.

I leilighetene finner du det du trenger for å ordne måltidene selv i ferien. Det hyggelige hotellpersonalet tilbyr dessuten gratis leveranse fra minimarkedet og kan ordne med leiebil om du ønsker å se deg om på øya og finne en annen strand, som for eksempel stranda Eristos som ligger 7,5 kilometer fra hotellet. Har du lyset til å oppdage en hel annen øy, som Rhodos, Symi eller Chalki, går det båter fra havna som ligger kun en spasertur unna. Hotellet tilbyr dessuten gratis transport til og fra havna.

Ønsker du heller å bli igjen på Tilos kan vi anbefale oppdagelsesferder i det vakre landskapet. Her er det flere hyggelige turstier i fjellene med små kapell langs veien.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Store nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet.