Michalis Studios

Michalis Studios er et lite leilighetshotell som ligger i pittoreske omgivelser på Tilos. Hotellet ligger i en åsside med fantastisk utsikt over Egeerhavet. Både stranda og sentrum i Livadia ligger i gangavstand så et havs bad eller en restaurantkveld er alltid innen rekkevidde. Bestill en leilighet med havutsikt for å nyte utsikten over havet når du vil.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelig og hjelpsom vertinne. Veldig bra rengjøring, gode senger og bra med varmt vann.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Michalis Studios er et lite leilighetshotell på Tilos med genuin gresk atmosfære. Hotellet ligger i en skråning og byr på vakker utsikt over byen Livadia og det krystallklare havet.

Hotellet ligger fint til bare en kort spasertur fra Livadiastranda der du kan nyte deilige bad i Egeerhavet. Også restauranter og butikker ligger i gangavstand, så det er bare å ta beina fatt når det lir mot middag.

I leilighetene finner du det du trenger for å ordne måltidene selv i ferien. Det hyggelige hotellpersonalet tilbyr dessuten gratis leveranse fra minimarkedet og kan ordne med leiebil om du ønsker å se deg om på øya og finne en annen strand, som for eksempel stranda Eristos som ligger 7,5 kilometer fra hotellet. Har du lyset til å oppdage en hel annen øy, som Rhodos, Symi eller Chalki, går det båter fra havna som ligger kun en spasertur unna. Hotellet tilbyr dessuten gratis transport til og fra havna.

Ønsker du heller å bli igjen på Tilos kan vi anbefale oppdagelsesferder i det vakre landskapet. Her er det flere hyggelige turstier i fjellene med små kapell langs veien.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Store nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet.

Alle hoteller – Tilos

Eleni Beach

Eleni Beach er et hyggelig og pent lite hotell som ligger i rolige omgivelser på Tilos. Her bor du så nært stranda som du kan komme og kan nyte den vakre utsikten over havet.

Livadia Beach

Den som vil bo nærmest mulig stranda, skal bo på Livadia Beach. Du får kort vei til sentrum, og Livadias fine rullesteinsstrand ligger rett nedenfor hotellet.

Apollo

Apollo er et sjarmerende lite hotell som ligger i pittoreske Livadia på Tilos. Hotellet har kun 12 leiligheter, så atmosfæren er både familiær og velkommende. Fra hotellet er det kun et steinkast til både stranda, sentrum i Livadia og havna.

Irini (Tilos)

I en lun hage ved en liten steinstrand i utkanten av Livadia på Tilos finner du det sjarmerende hotellet Irini. I hagen ligger hotellets basseng med solsenger og parasoller. Fra hotellet er det bare noen minutters gange inn til sentrum, der det er et mindre utvalg av restauranter og butikker.

Ilidi Rock

Velkommen til Ilidi Rock - et fint leilighetshotell som ligger ved stranda på Tilos. Hotellet ligger i en fjellslutning og fra alle rommene er det en vakker utsikt over havet. Hotellet ligger fint til stranda og sentrum.

Olympus

Ta turen til Tilos og bo i hjemmekoselige leiligheter på Olympus. Her bor du også i gangavstand til den fine stranda og hotellet ligger sentralt så her kan du kombinere rolige dager med folkeliv.

Elli Bay

Elli Bay ligger ved Egeerhavet i Livadia på øya Tilos. Her bor du på et hotell i klassisk gresk byggestil med hvite vegger og blå vinduskarmer. Nærhet til tavernaer og en matbutikk om du vil lag noe enkel mat i leiligheten.