Transport t/r Syros

Båten går fra/til havna på Santorini til Syros.

  • Ved ankomst lørdag gjennomføres overfarten til Syros med en større ferge. Reisetiden er cirka 4 timer og 40 minutter. Observer at i september og oktober kan båtturen ta 5 timer og 30 minutter. Dette på grunn av lavsesong for fergerafikken. 
  • Ved hjemreise går returreisen til Santorini på fredag, og den siste overnattingen blir på et hotell på Santorini. Overfarten gjennomføres med en større ferge og reisetiden er cirka 2 timer og 35 minutter. 

Overfarten foregår med ordinær ferge som går i rute og ventetider ved ankomst og avreise må derfor påregnes. På fergene er det sitteplasser inne og et mindre utendørsdekk hvor man kan gå ut for å få frisk luft. Det er mulig å kjøpe mat og drikke om bord. 


Ved uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll, slik som vær og vind, forsinket båtavgang eller flyforsinkelser kan ytterligere overnatting på Santorini forekomme både ved ankomst og avreise. Det samme gjelder ved reise i lavsesong (vår og høst) da det kan være noe begrensninger i antall båtavganger.

Bestill transport før avreise

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne alt selv når du ankommer Santorini.

Bestill transport her


Flere tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg