Dolphin Bay

Like ved en av Syros' fineste sandstrender ligger Dolphin Bay som et amfiteater med utsikt over bukta og havet. Familien trives her, bassenget, stranda og den genuine greske stemningen skuffer ikke.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Frokost,bassenget
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dolphin Bay har et herlig bassengområde med et basseng med en vannsklie for litt større barn og et separat barnebasseng for de minste med en liten vannsklie. Solsenger og parasoller ved bassenget, og så er det en poolbar for oppfriskende drikke i de varmeste timene. Hotellet har utsikt over den største og mest velorganiserte sandstranda på øya, Galissas-stranda. Stranda er dessuten belønnet med det internasjonale miljømerket Blått Flagg. Solsenger og parasoller kan leies.

Hotellets bufférestaurant Posidonia serverer frokost og middag. Lunsj kan kjøpes åp hotellet i perioden 18. juni til 12. september. Ved tavernaen Cavos, som har vakker utsikt over Galissas-bukta, kan du la deg friste av tradisjonelle greske retter og smaker fra Middelhavslandene. Tavernaen åpner ved lunsjtid og strender ved 18-tiden. Ermoupolis – hotellets loungebar – er åpen om kvelden og inviterer til god stemning og favorittdrikken din.

Hotellet, som består av flere mindre bygninger, ligger i Galissas, cirka 600 meter fra et lokalt sentrum med små tavernaer, noen supermarkeder og et lokalt folkeliv. Cirka 7 kilometer fra Ermoupolis. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-11.00.
  • Middag kl. 19.30-21.30.

Alle hoteller – Syros

Apollon Kini

På Apollon Kini kan du stoppe opp og nyte bekymringsfrie dager på et tradisjonelt hotell på Syros' østkyst. Hotellet ligger høyt og rolig til med en fin utsikt over nærliggende Kini Beach. Velkommen!

Boutique di Mare Hotel

Velkommen til Boutique di Mare Hotel på den greske øya Syros. Her møtes tradisjonell kykladisk ariktektur med genuin gjestfrihet ved Middelhavets strand. Start dagen med frokost og den slående vakre utsikten over havet fra hotellets terrasse. Og når dagen senere går mot sin slutt kan du slå deg ned igjen for å nyte den fortryllende solnedgangen.