Pedi Beach

Pedi Beach ligger rett ved havet i den lille byen Pedi på Symi. Her bor du i stille omgivelser og kan våkne opp til en herlig havutsikt og innta frokosten og se på fiskebåtene og seilbåtene som har ankret opp i bukta. Frokostbufféen er inkludert og hotellet har en restaurant med lunsj- og middagsservering.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stille og rolig. Veldig koselig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nedenfor Pedi Beach ligger det en liten og smal strand. På hotellets terrasse mot havet er det solsenger, parasoller og strandhåndklær til låns for hotellets gjester.

I hotellets restaurant spiser du frokost og på dagtid serveres lettere måltider og om kvelden serveres middagen à la carte. Gluten- og laktosefrie retter samt vegetarretter på forespørsel. Pent antrekk, for menn kreves det langbukse eller shorts – ikke badetøy. Hotellets bar holder åpent fra tidlig formiddag til etter midnatt.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Suvenirbutikk. 2,5 kilometer til Symi. En gate med lokaltrafikk må krysses for å komme til stranda. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Frokostservering: kl. 7.00-10.00.

Alle hotell – Symi

Iapetos Village

Velkommen til Iapetos Village på Symi! Her blir du tatt godt vare på av personalet og stemningen er herlig avslappet. Hotellet er bygd i tradisjonell stil med småhus rundt det herlige bassengområdet. Når mørket senker seg er det mange som samler seg i den koselige poolbaren for å ta et glass før middag på kveldens utvalgte taverna.

Kaminos Boutique

Velkommen til sjarmerende Kaminos Boutique på Symi! Her bor du i hyggelige leiligheter der du kan ordne maten selv i ferien. Stranda ligger i gangavstand og bassenget på nabohotellet kan benyttes.

Niriides

Det sjarmerende lille hotellet Niriides består av flere mindre bygninger, som ligger i en skråning. Hotellet har en herlig naturlig skyggefull terrasse ved snackbaren der du kan nyte et lettere måltid, den greske gjestfriheten og vakker havutsikt.

Nireus

Nireus er et hyggelig hotell som ligger like ved havnepromenaden i Symi by, der pastellfargede hus klatrer oppover fjellsidene rundt den sjarmerende havna. Det er gangavstand til stranda og kort vei til tavernaer og shopping. Vil du ha det der lille ekstra skal du bestille rom med havutsikt!