Stranden Milia

Skopelos 7 fineste strender

På Skopelos er det mange fine strender. Her har vi samlet noen av våre favoritter.

1. Panormosbukten

Panormosbukten ligger på sørsiden av Skopelos og har en vakker sandstrand med mange pittoreske strandtavernaer. Det er definitivt verdt å ta turen hit for å tilbringe en deilig dag i solen. Panormosbukten ligger 1,5 mil fra Skopelos by, og hit kommer du med bil eller buss.

2. Agnondas

Koselige Agnondas ligger ca. 1 mil fra Skopelos by, og det er enkelt å komme seg hit fra hovedveien. I den lille fiskerlandsbyen er det flere fiskerestauranter og tavernaer.

3. Stafylos Beach

Stafylos Beach ligger nærmest Skopelos by, ca. 500 meter fra bussholdeplassen. Det er en meget populær strand i høysesong, nettopp fordi at den ligger så nært Skopelos by. Tavernaer og toaletter på stranden. I tilslutning til stranden ligger det også en naturiststrand.

4. Hovolo

Hovolo, den skjulte stranden som av mange anses å være en av Skopelos fineste strender. For å komme hit tar du buss til Elios og går så ned mot stranden og til venstre. Følg skiltene mot Hovolo. Du må gå litt i vannet og over noen klipper for å nå den lange smale stranden Hovolo. Absolutt verdt strevet synes vi!

5.Glisteri

Glisteri er virkelig en fin steinstrand med krystallklart vann. Det går ikke busser hit, så for å komme hit må du leie bil. Ta med piknik kurven for her er det verken tavernaer eller solsenger!

6. Milia

Drøyt 2 mil fra Skopelos by finner du Milia, en av øyas mest populære strender og Skopelos lengste. Den passer for deg som vil ha en dag med vannsportsaktiviteter og annet gøy. Herfra har du også en fin utsikt over den lille øya Dassia.

Panormosbukten
Stranden Kastani

7. Kastani Beach

Kastani Beach - kjent fra filmen Mamma Mia, er en kjempefin sandstrand med krystallklart vann som ligger noen kilometer nord for Milia. Ved stranden er det en beach bar som spiller partymusikk og har drikke og enkel mat.