Sunrise Village

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Leilighetshotellet Sunrise Village ligger vakkert til ved kystveien rett utenfor Skopelos by og alle leilighetene er nyrenoverte. Det er gangavstand til både sentrum og stranda, men du kan også bare nyte dagen ved hotellets basseng.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter deluxe for 1-3 personer. Toromsleiligheter deluxe for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stille og rolig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunrise Village er et hyggelig, litt eldre leilighetshotell med nyrenoverte leiligheter. Hotellet ligger herlig til i frodige omgivelser ved kystveien rett utenfor Skopelos by. Hotellet består av flere bygninger som ligger rundt bassengområdet. Det er gratis solsenger og parasoller ved bassenget.

WiFi mot avgift. Resepsjonen er åpen på dagtid. Ca. 100 meter til rullesteinstranda i havna. Det er ca. 600 meter til bussholdeplassen i havna. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Den stranda som ligger 100 meter fra hotellet er en rullesteinstrand og ligger i havna i Skopelos by. Stranda er en offentlig strand og tidlig og sent på sesongen er det ikke solsenger eller parasoller der. I høysesong er det noen tavernaer som setter frem solsenger og parasoller til sine gjester.
  • Rundt omkring på øya er det flere fantastiske strender. Mange av dem kan du komme til med buss, eller enda enklere er det å leie bil.
  • Det er ca. 4 kilometer til rullesteinstranda Stafylos Beach.