Sun Hotel (Skopelos)

På Sun Hotel bor du i komfortable rom og har et hyggelig bassengområde som frister til å holde seg på hotellet. Vil du ha litt mer liv og røre så ligger Skopelos by i behagelig gangavstand.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God størrelse på rom og balkong.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 650 m
Til sentrum: 650 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sun Hotel består av tre bygninger og har at bassengområde med gratis solsenger og parasoller, og poolbar med enkel matservering. Rommene er fordelt på tre bygninger.

Gratis WiFi i fellesområdene og ved bassenget. Resepsjonen er bemannet fra kl. 8.00 til 23.00, gratis deponering i resepsjonen. Ca. 650 meter til liten strand i havna (rullestein). Stranden er uten solsenger/parasoller. I høysesongen setter noen tavernaer i området ut solsenger og parasoller til sine besøkende. Ca. 4 kilometer til rullesteinstranden Stafylos. Lokal trafikk.

Måltider

Enkel frokostbuffé.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt