En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

24 vurderinger
Utmerket
 
24
Veldig bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

16.07.2018

av Inger Helene S

Ekte gresk og familiedrevet med fantastisk service!

Et meget hyggelig familiedrevet lite hotel med 10 rom. Kosta serverer frokost i den koselige hagen hver morgen. Gjerne med egendyrkede grønnsaker og hjemmebakst fra mor. Super service og veldig koselig vertskap. Rommene er enkle men koselige og rene og pene. Hotellet ligger rolig til med fin gangavstand til byen med restauranter og koselige butikker. Vi kommer stadig tilbake hit og blir hjertelig ønsket velkommen hver gang. Denne gangen reiste vi på egenhånd og booket hotellet direkte. Ingen problemer med det. Når vi skulle reise hjem sto verten opp og kjørte all bagasjen vår den til ferja kl 0600 på morgenen. Som sagt super service!

 
01.07.2017

av Inger Helene S

Koselig hotell og nært til byen

Koselig hotell i en stor hage, veldig trivelig vertskap. Frokost servert av Kosta i hagen under oliventrærne hver morgen med grønnsaker fra egen hage. Mor Soulas honeyballs på fredagsmorgen er uslåelig! Rommene rene og pene. Fredelig beliggenhet uten trafikkstøy og fin gangavstand til havnen.ca 5 min å gå.3 året på rad vi er her og blir nok ikke siste gangen heller. Meget god service.

 
25.06.2017

av Vilde M

Fantastisk koselig og hyggelig lite hotell

Koselig og rent lite familiedrevet hotell med kun 10 rom. Enkle og rene rom. Koselig hage og lange frokosten og veldig hyggelig vertskap som får deg til å føle deg hjemme. Kommer gjerne tilbake neste gang vi er på Skopolos!

 
24.07.2016

av Hege J Son, Norge

Herlig pensjonat i rolige omgivelser tett på Skopelos by

Har akkurat kommet hjem etter mitt 3 opphold de siste 2 år på Soulas. Pensjonatet drives av Kostas og hans foreldre. Vi er omgitt av en deilig have og frokost serveres ute i denne, under oliven og sitrustrær. Familien er veldig hyggelig og man føler seg veldig velkommen. Deilig og avslappet atmosfære og både unge og gamle trives her. Rommene er romslige, rene og pene, og du kjenner på følelsen av at du er i Hellas og ikke på hvilket som helst hotell hvorsomhelst.. I år hadde vi også gleden av en gresk aften på pensjonatet. Mamma Soula laget maten og det var en fantastisk trivelig kveld med tente lykter og musikk i haven. Jeg velger såklart Pension Soula når jeg/vi skal tilbake til Skopelos neste gang.

 
21.02.2016

av 343maja Drammen kommune, Norge

stille og rolig

Et sjarmerende bosted, beliggende i en hage, med blomster, grønnsaksbed og frukttrær. Kort vei til byen, meget hyggelig og serviceinnstilt vertskap. Enkle, rene rom, med fin utsikt fra de fleste av dem. Frokost kan kjøpes, og den inntas i den koselige hagen...