Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

161 vurderinger
Utmerket
 
49
Veldig bra
 
65
Bra
 
32
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

20.07.2017

Innlegg av Therese F

Kjempekoselig hotell

Kjempekoselig hotell! Sentral beliggenhet og veldig god frokost. Rommet var noe slitt, men det var rent og pent, og utsikten fra vårt rom var upåklagelig. Godt utvalg i poobaren, og fantastisk personell. Vi kommer gjerne tilbake hit! :)

 
03.08.2016

Innlegg av 742elinj

Sentralt og greit hotell på ei fabelaktig øy perfekt for kjæreste ferie.

Et helt greit hotell på en av Hellas vakreste øyer der Abba-filmen ble spilt inn. Rommet var greit, men en litt hard seng og en liten terrasse akkurat stor nok til to. Badet var lite og slitt, og øya (også resten av Hellas tror jeg) har dårlig avløpssystem, så toalettpapir må i egen bøtte. Vi opplevde også å ha problem med skylling av toalettet, noe som medførte lukt, men fikk god hjelp av hotellet.. Air-condition virket ikke da vi kom, med dette ble rast ordnet opp i. Hvis enkel standard er greit er dette et billig og koselig hotell med bra service.

 
17.08.2015

Innlegg av Annekjersti Larvik, Norge

Middels hotell

Rommet hadde en trang balkong med utsikt mot byen. Utedelen til airconditionen tok mye av plassen, og den bråkte. Rommet var ok, med de vanlige harde sengene, og med kjøleskap. Toalettet var et kapittel for seg, Vaskelig å trekke ned, selv om man selvfølgelig brukte dobøtten til papiret. Gjennomsnittelig frokost, og lite utvalg i poolbaren.

 
30.07.2015

Innlegg av Cosmopolitan586691

Hyggelig betjening, flott hotell

Fantastisk hotell på en nydelig øy. Veldig hyggelig betjening som hele tiden er rundt omkring om man trenger å få tak i de. Flott bassengområde med bar og nydelig utsikt mot sjøen. Beliggenheten til hotellet er midt i skopelos by, altså både kort vei til sjø og restauranter. Stranda i skopelos by er skuffende, så det anbefales å leie bil/scooter/firhjuling og reise rundt på de nydelige strendene på øya. Var på feire der en uke, og vi dro på ny strand hver dag. Er wifi på hotellet, men bare i resepsjonen og ved bassengområdet. Dekningen kan være dårlig om det er mange på samtidig. Det er også mange katter gående rundt(kun på uteområdet, de har ikke lov å være inne) på hotellet, men de er bare søte og snille så det er ikke et problem. Rommene er veldig fine og rene, og jeg tror alle har balkong. Flott hotell som jeg virkelig anbefaler. Om du ikke vil bo på dette hotellet anbefales hvertfall øyen! Skopelos var nydelig

 
24.09.2020

Innlegg av Alison S Wakefield, Storbritannia

Wonderful stay

We were actually booked into another hotel on Skopelos, but when we landed in Skiathos our rep advised us of the change. Obviously with everything going on re Covid this year it was not a great surprise. And having booked our holiday back in February felt lucky we had still got a holiday to go on. We have had the most amazing stay at the Dionyssos, it is a tradionally furnished hotel on the inside and is spotless. The pool area is great, plenty of sunbeds around the pool and still room to walk safely around it. A great size for a good swim as well. The pool bar is good and there is also separate seating for it if you want it. All the staff have been brilliant and so welcoming and friendly. We will definitely choose this hotel next time. It is a 5 minute stroll down to the bars, restaurants, shops and waterfront.