En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

223 vurderinger
Utmerket
 
143
Veldig bra
 
49
Bra
 
13
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

12.07.2016

av tora884 Kristiansand, Norge

Enkelt hotel med fantastisk utsikt

Hotellet ligger fantastisk plassert et godt stykke opp i åssiden et par kilometer utenfor Skiathos by. Beliggenheten gir en fantastisk utsikt hvis du har et av rommene som vender mot sjøen. Hotellet bærer litt preg av slitasje, og kunne veldig enkelt vært oppgradert til noe langt mer luksuriøst enn det slik det fremstår i dag. Personalet er svært hyggelige og imøtekommende. Rengjøring gjøres daglig på rommet. Rause med skifte av håndklær. Frokosten er svært svært enkel og ble etterhvert ganske kjedelig siden vi bodde der i fjorten dager. Burde ha vært variert noe. Det er kanskje også litt sent å starte serveringen kl halv ni... Burde ha startet en time før. Jeg savnet en vannkoker på rommet slik at en kunne lage seg en kopp kaffe eller te på morgenen mens en ventet på frokosten.

 
26.08.2013

av MinaEmilie Gjøvik, Norge

Bra service, og fin utsikt

Utrolig bra hotell med nydelig utsikt! Super service. Det er en lang bakke ned til hovedveien, men hotellet har egen buss som kjører til stranden 10:30, og henter ute på ettermiddagen. Samme buss går også til byen 19:30, og henter 23:00 på kvelden. Det er også mulig å ta en taxi i stedet, som ligger på omtrent 8 Euro. Hotellet ligger også i nærheten av Olive Land, en restaurant med utrolig god mat og nydelig utsikt. Anbefales på det sterkeste!

 
07.08.2013

av Globetrotter642013 Fredrikstad, Norge

En fantastisk utsikt og atmosfære !

Dette er et lite men genuint hotell med en helt fantastisk utsikt og en utrolig hyggelig atmosfære. Daglig leder Amnesti la alt til rette for at dette skulle bli et uforglemmelig eventyr. Siden vi var der i hele 3 uker ble vi tatt ekstra godt vare på. Han kjørte og hentet oss både på strender og restaurenter. Og alle hans anbefalinger var meget positive. Alle de ansatte var hyggelige og utrolig imøtekommende og ikke minst inkluderende. Dette er et ideelt sted for romantiske par som ønsker å nyte den perfekte utsikten over Skiathos. Vi gleder oss til å komme igjen hilsen Elin og Jørn.

 
01.08.2013

av Jannicke P

Nydelig utsikt

Hotellet har en fantastisk beliggenhet med utsikt over byen og havet. Det tar ca 30 min å gå til byen. Hotellet arrangerte med transport til og fra byen hver kveld -gratis! Super bra service. Bussen gikk kl 19:00 og retur fra byen kl 22:30. Bussn går like ved, ca 5 min gange. men dog en bratt bakke på retur. Buss går hvert 15 min. Enkelt å ta om du vil ta bussen til strendene som ligger på vest siden. Buss koster 2 Euro. Man trenger ikke leie bil. Frokost er enkel. God rengjøring. Nye håndklær annen hverdag. Romslige rom. Personale veldig hyggelig og gjestfrie. Kan anbefales om du ønsker å bo på et stille og rolig hotell med fantastisk utsikt. Nb: Mye veps i Juli (generellt på Skiathos )

 
17.08.2011

av LittleHyena Milan

Bør unngås

Det er ikke et firestjerners og et førsteklasses hotell i det hele tatt. Den dårlige ledelsen stammer fra eieren og sjefens unøyaktigheter og uhøflighet. Kvaliteten kontra prisen er uakseptabel. Ulemper 1) Ikke noe varmt vann i dusjen etter klokken 20:00 (han sa til oss at hvis vi ikke likte det så kunne vi forlate stedet umiddelbart, og han ringte reiseleverandøren siden han følte seg anklaget av oss som ba om et svar på problemet). 2) Ingen resepsjon etter midnatt (ofte stengte den mellom 22:30 og 23:00). 3) De ansatte røyker i alle fellesarealene og det lukter sigarettrøyk på rommet også etter at stuepikene har vært der. 4) Veldig dårlig rengjøring av rommet; verken støvtørking eller rydding av badet. 5) Håndklær byttes bare en gang innimellom og ikke daglig (selv to- til trestjerners hoteller i Hellas tilbyr rene håndklær daglig). 6) Upassende, rotete og stinkende bar (ingen mat og dårlige drinker). Dyrt også. 7) Ingen håndklær for svømmebassenget. 8) Rommene ikke dekket av passende gardiner - du vil våkne ved fem om morgenen uten å kunne sovne igjen. 9) Kyllinger og andre dyr på gården i nærheten skriker hele tiden, og din søvn vil bli forstyrret av dette også. 10) Eieren prøver å selge deg alt fra ellipsis/bilutleie til safe (som ikke er inkludert i prisen!) osv... 11) Veldig utilstrekkelig frokost, teit hvis du sammenligner med hoteller av dårligere klasse. Fordeler: 1) Flott utsikt over Skiatos-bukta 2) Sjåføren fulgte oss til Skiatos sentrum under en vindstorm siden scooterene ikke var brukbare.