Skiathos Club

Oppdag Skiathos Club der det ligger vakkert til i Katsarou, på en høyde ovenfor Vasilias-stranda på Skiathos. Herfra har du en fantastisk panoramautsikt over Egeerhavet og personalet gjør sitt til for at du skal ha en herlig ferie. Nyt et bad i bassenget eller oppdag severdighetene i nærområdet.

HURRA FOR HELLAS

Bli med å feire Hellas' nasjonaldag 25. mars med å få 500,– i rabatt per person til alle greske perler. Husk! – å bestille i løpet av dagen.

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Må bestilles 25. mars 2023

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 3 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nyt ferien og hvil ut på Skiathos Club som ligger vakkert til på en ås nært Vasilias-stranda. Herifra har du en fantastisk utsikt over havet og hele hotellet har en familiær atmosfære.

På hotellet er det et basseng, barnebasseng samt solsenger og parasoller. Det er også en pool-/snackbar som serverer snacks og drikke. Til stranda er det cirka 800 meter.

Wifi inkludert i fellesområdene. Hotellet tilbyr en egen transport (minibuss) for hotellets gjester til blant annet den nærmeste stranda og Skiathos by. Til stranda er denne inkludert mens til Skiathos by er den mot avgift. Bratt bakke opp til hotellet.

Det er restauranter og et supermarked i nærområdet. Fra hotellet har du også kort vei til flere severdigheter som Cape Kastro (der den gamle byen Skiathos lå), klosteret Evagelistria og Banana/Koukounaries Beach. Hotellet ligger cirka 5,5 kilometer fra flyplassen og den store havna og det er bare cirka 2,8 kilometer fra sentrum (cirka 5 minutter med bil). Busstasjon nummer 8 ligger bara cirka 700 meter fra hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Vasilias

Kassandra Bay

Velkommen til fine Kassandra Bay ved Vasiliasstranda på Skiathos! Her har du alt du trenger for å kunne nyte ferien din. Fra bassengområdet er en herlig havutsikt og vil du inn til Skiathos by så er det både buss- og båtforbindelse.

Kassandra Bay Suites & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Kassandra Bay Suites og Spa på Skiathos er en del av det større Kassandra Bay-resortet. Hotellet har en flott beliggenhet ved Vasaliasstranda og har et pent bassengområde. Bestill et deluxerom med eget basseng for en ekstra luksuriøs ferie.

Oniro Skiathos

På Oniro Skiathos bor du i rolige omgivelser på en ås ovenfor badebukta Vasilias. Fra hotellets bassengområde har du en henførende utsikt over havet. Her venter et fint bassengområde og en restaurant som serverer velsmakende greske retter. Velkommen!