En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

1328 vurderinger
Utmerket
 
841
Veldig bra
 
338
Bra
 
112
Mindre bra
 
24
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

01.10.2019

av kinesolsen Haugesund, Norge

Fantastisk plass

Baggasjen ble levert til en bil på flyplassen og kom på rommet rett etter vi var kommet. Fikk servert et nypressa glass med appelsinjuice når vi sjekket inn. Fikk et 2 etg hotellrom med 2 bad, og utsikt til havet! Deilig frokost med stort utvalg. 2 basseng, deilig strand med gratis solsenger med tjukke madrasser. Rene badehåndklær hver dag, og bytte av håndklene på rommet 2 ganger PR dag. Alle som jobber der er veldig blide og smilende. Grei mat på både a la carte og snack baren. Fikk ikke testa buffet resturanten. Når vi ønska og dra inn til Skiathos tok vi bare taxibåten (3 euro pr per) tok 10 min. Minus for at det ikke var noe mini marked der og syns heller ikke drinkene var så veldig bra.

 
25.09.2019

av wenchemeling Maldivene

Fantastisk

Utrolig bra hotell. Servicen er enestående , her mangler du ingenting! Frokosten er på høyde med de aller beste hoteller! Het kommer vi gjerne tilbake😉 prøvde og spa avdeling! De kunne sin jobb der og👍

 
26.06.2018

av gatemix66 jaren

Fantastisk hotellopplevelse.

Tilbragte 14 dager her i forbindelse med bryllup. Hadde en utrolig god ferie. Betjeningen var hyggelige og hadde alltid et smil å gi. Rommene var flotte, honnør til de som ryddet, alltid rent og ryddig. Håndklær ble byttet to ganger daglig. Frokosten er noe av det beste vi har hatt på våre reiser. 50 m til stranda, der det gikk taxibåt til byen. Anbefales😀

 
02.06.2018

av Knut E

Ferie

Fantastisk flott plass. Vi ankom Kassandra etter en liten rask tur med buss, bagasjen ble hentet med egen bil og brakt helt opp på rommet. Rommet var delikat, rent og innholdsrikt. Bar/basseng området var flott hvor du får det meste du trenger enten du er sulten eller tørst. Nydelig frokost med godt og variert utvalgt. Middagsbuffet og alakarte med utsøkte gode retter. Mest av alt på et ferieopphold er menneskene som jobber på hotellet som avgjør om en får en god eller dårlig opplevelse. Kassandra Bay Resort &SPA har et fantastisk sammensveiset hyggelig og service crew. De er ALLE der for at du skal ha en hyggelig tid. Meget serviceinnstilt. Dette er en plass som jeg trygt kan anbefale til dere som skal bestille. FANTASTISK 😃🇳🇴🌞 TAKK FOR OPPHOLDET.

 
22.07.2016

av 644anita Fredrikstad, Norway

deilig strand

veldig dyrt hotelt,og hadde bestillt med Jacuzzi,den var ganske liten for 2 pers.Veldig masete at de kom innom på ettermidag eller kveld for å sjekke seng og håndkleer,ganske unødvendig vil gjerne ha litt privat liv.Ingen kiosk,supermarked på stedet eller restaurant utenom den resturanten som er på hotellet.bussen er ofte full ned til byen fra 17 og da stopper den IKKE,men veldig fint med båt fra stranden på kvelden,greit med bussen hjem.Velger du og betale kontant når du kjøper middag eller lunsj og ikke har akkurat sum,så tar det veldig langt tid før de kommer tilbake med vekslepenger,du må gjerne gi beskjed om at du venter på veksel,de håper vel på å beholde resten i driks,men med den slags oppførsel så har jeg mistet lysten på å gi dem noe som helst.også her måtte vi være tidlig ute med å legge hånkle på solsenger på stranden,men kjempe fint med drikke service på stranden,han var veldig ok og ga god service.