Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med markbalkong eller markterrasse og begrenset havutsikt. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Spisebord på uteplassen. Luftkondisjonering mot avgift. Safe inkludert. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20-25 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-3

Ettromsleilighet superior i etasje

Ettromsleiligheter superior i etasje med balkong og havutsikt. Nede er det to enkeltsenger, minikjøkken samt et bad. En trapp opp er det sovehems med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa eller ordinær seng. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Spisebord på uteplassen. Luftkondisjonering mot avgift. Safe inkludert. TV i hver etasje. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20-25 kvm
Antall personer: 2-4

Ettromsleilighet Superior med 2 ord. Senger

Ettromsleiligheter superior med balkong, noen med havutsikt og noen med utsikt mot Skiathos by. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Spisebord på uteplassen. Luftkondisjonering mot avgift. Safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 16-18 kvm
Antall personer: 2 / 2-3

Toromsleiligheter i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong og havutsikt. Nede er det to enkeltsenger, minikjøkken samt et bad. En trapp opp er det sovehems med en dobbeltseng eller to enkeltsenger (i noen leiligheter er det dør mellom etasjene). Minikjøkken med kokeplater, stekeovn, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Spisebord på uteplassen. Luftkondisjonering mot avgift. Safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-30 kvm
Antall personer: 2-4