Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 80 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Service fra personalet. De ga oss svar på spørsmål som dere burde gi oss underveis.
-

Bekreftet gjest: 2023-08-12


10 av 10

+
Frokosten og de ansatte.
-

Bekreftet gjest: 2023-08-05


9 av 10

+
Hyggelig betjening, bra rom. Rent og ryddig
-

Bekreftet gjest: 2023-07-22


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-22


9 av 10

+
-
Hotellet hadde en nydelig beliggenhet, men det burde vært oppgitt ved bestilling av turen hvor bratt det var opp til hotellet. Ikke noe problem for meg, men det var ikke oppgitt at det var en forholdsvis lang og bratt bakke man måtte gå opp med håndbagasje etc.

Bekreftet gjest: 2023-07-15


9 av 10

+
Flott beliggenhet, meget bra service!
-
Ikke noe å påpeke.

Bekreftet gjest: 2023-07-08


10 av 10

+
Utsikten var enorm, servicen var upåklagelig, maten var superdelikat og god og de ansatte var bare så imøtekommende og vennlige! Deilige frokoster i soloppgang og deilige middager i solnedgangen på terrassen. Vi slet litt med bakken opp til hotellet i begynnelsen av oppholdet, men den ble liksom kortere for hver gang vi gikk opp fra stranda eller sentrum! Det var vemodig å reise fra Poseidon på Skiathos etter en uke. Sender en hilsen til våre venner på hotellet.
-
Hotellet nådde absolutt opp til våre forventninger!

Bekreftet gjest: 2023-06-24


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-24


9 av 10

+
De som jobbet der
-
rommene, det ene var veldig lite og badet på det rommet var det for trangt til å sitte ordentlig på do. Det andre rommet som var to etasjer, burde soverommet ha vært nede ikke oppe. kom rett inn i sengen og det ble veldig varmt. Varmen stiger opp.

Bekreftet gjest: 2023-06-17


8 av 10

+
-
Dårlig internett som også gjorde airkondisjonen svært ustabil.

Bekreftet gjest: 2023-06-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

218 vurderinger
Utmerket
 
132
Veldig bra
 
56
Bra
 
16
Mindre bra
 
7
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

30.09.2019

av 121maritl Oslo, Norge

Dersom du i det hele tatt skal bo her, bestill rom i den renoverte delen av hotellet

Hotellet består av to bygninger. Den nederste bygningen er ikke renovert og er svært slitt. Det er kun 4 rom tilsammen som har full utsikt over byen til venstre og stranden til høyre. Resten av rommene ligger vendt om stranden og har kveldssolen men ikke morgensolen. Hovedveien går 100 meter på nedsiden av hotellet etter en bratt bakke, og det er litt støy fra denne. Generelt sett ikke så sjarmerende hotell og betjeningen var sure. Jeg ville nok ikke valgt å bo her igjen. Vi prøvde å få rom i renovert del av hotellet da vi antok at det var bedre, men fikk ingen hjelp til dette.

 
23.08.2019

av Mann-Nordby-48 Nordby, Norge

På mange måter et trivelig hotell, men ikke regn med å få det du betaler for.

+ Trivelig hotell og hyggelig personale. Stedet hadde en flott utsikt, ligger på toppen av en svært bratt bakke.Veldig god frokost. - Bestilte et veldig fint hotellrom med en stor fin balkong med havutsikt som vi hadde gledet oss til å bruke., men fikk et dårligere rom enn vi hadde betalt for og med en elendig balkong som ikke var brukbar for oss. Skuffet over dette og fikk heller ingen god hjelp fra vår reisearrangør apollo som vi ikke vil anbefale noen å bruke.

 
08.08.2019

av 247bj_rnf Kvinesdal, Norge

Bra sted å bo

Vi reiste ned hit en familie på fem i begynnelsen av august. Dette er et trestjerners hotell/leilighet, ikke forvent mer. Glimrende beliggenhet med kort vei til sentrum og strand. Enkel men god standard med eget lite kjøkken på rommene. Gratis wifi fungerer svært dårlig, det samme gjør utrolig nok 4g nettet her oppe. Vi booket to rom, og fikk dessverre i hvert vårt bygg. Lurt å spesifisere det i bestillingen. Det var varmt og godt når vi var der, så aircon var en nødvendighet. 6 euro per døgn ekstra for det. Det er litt bratt ned til by og strand, men det var ikke noe problem egentlig. Anbefaler å utforske sidegatene i byen siden det er mange små perler der som feks Marias Pizza. Nydelig utsikt fra terrassen på hotellet. Fint basseng og stort sett hyggelig betjening. Frokosten var enkel, men egg, bacon og masse godt sylt og frukt gjorde at vi ikke manglet noe. Rensligheten var topp, sengene litt harde, men ok. Totalt sett et bra sted å bo på en superflott øy.

 
23.06.2019

av TrudeN1 Heimdal, Norge

2,5-stjerners hotell

Nesten på toppen av en utrolig bratt bakke ligger Poseidon villas med en utsikt som er til å ta pusten fra deg, om ikke monsterbakken allerede har gjort det. Personalet er meget serviceminded og trivelig. Utsikten og personalet klarer ikke å veie opp for de andre manglene. Vanntrykket er så dårlig at det er en langtidsaffære å få dusjet. I tillegg er vanntemperaturen like dårlig. Når mam dusjer svinger den fra iskald til glovarm påbet blunk. Blandebatteriet på badet er så feil proposjonert at når man skrur det på, så rinner vannet nesten over kanten. Renholdet på rommet er også under pari. Gulvene var skitne hele tiden og oppi taklampene krydde det av mygg som selvfølgelig fløy opp når lampene ble brukt. Kjøkkenet er bra utstyrt med både vannkoker, stekepanne,kasseroller m.m Vil man fortsatt bo her bør man leie bil/moped eller være ganske sprek.

 
22.07.2018

av Stian Ellingsen L

Veldig bra sted. Flott utsikt!

Kort vei til by og strand. Rent og skikkelig. Litt bratt bakke opp, dyr aircondition og litt støy fra veien. Totalt sett veldig fornøyd! Bassengområde med bar/restaurant, som passer for hele familien, med fantastisk utsikt over Egeerhavet.