Skiathos – tips før du drar

Skiathos – reisetips

På jakt etter det perfekte ferieparadiset? Sjekk ut Skiathos! Her møter du det mest rendyrkede greske øylivet, mange fornøyelser og vakre sandstrender. Se våre reisetips til Skiathos her.

Bestill reise til Skiathos >>

Les flere reisetips til Hellas

Strandparadiset Skiathos

Hva er vel en solferie uten en bra strand? Skiathos er kjent for sine mange badeviker og strender, både livlige og rolige – og uansett hvilken du velger er vannet krystallklart slik du forventer i Hellas.

Se våre 10 favorittstrender

På og omkring Skiathos

Skiathos tilbyr mange severdigheter, blant annet øyas pittoreske hovedstad. Men gå ikke glipp av en tur til en av de mange, fantastiske øyene som ligger i kort avstand fra Skiathos. 

Se våre tips til øyer som er verdt et besøk

En ferie med gode matopplevelser

Sånn skal det smake! På Skiathos kryr det av hyggelige tavernaer som garantert byr på gastronomiske nytelser. Vi har samlet noen av de beste restaurantene og mattipsene her.

Se våre restaurant- og bartips

Litt av hvert

Marinparker, utendørskino, utflukter og shopping. For deg som liker å finne på noe i ferien, ta en kikk her for å få tips på diverse aktiviteter på Skiathos.

Se forslag til aktiviteter her

Full fart i ferien

Ta en pause fra playan! Skiathos er utmerket for alle typer aktiviteter, om du er ute etter å dykke eller bare ta en lang spasertur. Se våre tips.

Les mer

Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her