Skiathos – tips før du drar

Skiathos – reisetips

På jakt etter det perfekte ferieparadiset? Sjekk ut Skiathos! Her møter du det mest rendyrkede greske øylivet, mange fornøyelser og vakre sandstrender. Se våre reisetips til Skiathos her.

Bestill din tur til Skiathos her »

Strandparadiset Skiathos

Hva er vel en solferie uten en bra strand? Skiathos er kjent for sine mange badeviker og strender, både livlige og rolige – og uansett hvilken du velger er vannet krystallklart slik du forventer i Hellas.

Se våre 10 favorittstrender

På og omkring Skiathos

Skiathos tilbyr mange severdigheter, blant annet øyas pittoreske hovedstad. Men gå ikke glipp av en tur til en av de mange, fantastiske øyene som ligger i kort avstand fra Skiathos. 

Se våre tips til øyer som er verdt et besøk

En ferie med gode matopplevelser

Sånn skal det smake! På Skiathos kryr det av hyggelige tavernaer som garantert byr på gastronomiske nytelser. Vi har samlet noen av de beste restaurantene og mattipsene her.

Se våre restaurant- og bartips

Litt av hvert

Marinparker, utendørskino, utflukter og shopping. For deg som liker å finne på noe i ferien, ta en kikk her for å få tips på diverse aktiviteter på Skiathos.

Se forslag til aktiviteter her

Full fart i ferien

Ta en pause fra playan! Skiathos er utmerket for alle typer aktiviteter, om du er ute etter å dykke eller bare ta en lang spasertur. Se våre tips.

Les mer