Skiathos – tips før du drar

Skiathos – reisetips

På jakt etter det perfekte ferieparadiset? Sjekk ut Skiathos! Her møter du det mest rendyrkede greske øylivet, mange fornøyelser og vakre sandstrender. Se våre reisetips til Skiathos her.

Bestill reise til Skiathos >>

Les flere reisetips til Hellas

Strandparadiset Skiathos

Hva er vel en solferie uten en bra strand? Skiathos er kjent for sine mange badeviker og strender, både livlige og rolige – og uansett hvilken du velger er vannet krystallklart slik du forventer i Hellas.

Se våre 10 favorittstrender

På og omkring Skiathos

Skiathos tilbyr mange severdigheter, blant annet øyas pittoreske hovedstad. Men gå ikke glipp av en tur til en av de mange, fantastiske øyene som ligger i kort avstand fra Skiathos. 

Se våre tips til øyer som er verdt et besøk

Gode matopplevelser

Sånn skal det smake! På Skiathos kryr det av hyggelige tavernaer som garantert byr på gastronomiske nytelser. Vi har samlet noen av de beste restaurantene og mattipsene her.

Se våre restaurant- og bartips

Litt av hvert

Marinparker, utendørskino, utflukter og shopping. For deg som liker å finne på noe i ferien, ta en kikk her for å få tips på diverse aktiviteter på Skiathos.

Se forslag til aktiviteter her

Full fart i ferien

Ta en pause fra playan! Skiathos er utmerket for alle typer aktiviteter, om du er ute etter å dykke eller bare ta en lang spasertur. Se våre tips.

Les mer

Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her