Thalassa Theros

Hotellet består av to bygninger, Thalassa og Theros med en vei i mellom. Her bor du i bekvemme rom bare et par minutter fra den populære Megali Ammos-stranda. I gangavstand ligger Skiathos by med mer liv og røre og et større utvalg av shopping, restauranter og barer.


Rom/leiligheter

Standardrom for 1-2 personer. Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer. Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service, størrelse
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Thalassa Theros har et bassengområde med et basseng samt gratis solsenger og parasoller. Gratis håndkleservice til basseng og strand. Ved bassenget er det også en pool-/snackbar for et enklere måltid og drikke.

Resepsjonen er åpen fra tidlig morgen til etter midnatt. Mulighet for gratis gateparkering i området. Lokaltrafikk i området rundt hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.

Alle hoteller – Megali Ammos

Palmyra Studios

Palmyra Studios ligger høyt og herfra er det vakker utsikt over Megali Ammos og havet. Hotellet har et lite bassengområde og poolbaren har enkle retter på menyen. Kun en kort spasertur til restauranter og barer i Skiathos by.

Nicholas

Nicholas i Megali Ammos er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ligger i en frodig hage med fargerike blomster. Slå deg ned under et frukttre med en bok, ta en lur på solterrassen eller en dukkert i bassenget.

Elias

Elias er et sjarmerende hotell som ligger i utkanten av Megali Ammos og alle leilighetene har en herlig utsikt over Egeerhavet. Fra bassengområdet kan du se over til naboøyene og stranda som ligger en kort spasertur ned bakken. Elias er ett av våre Apollo Mondo Local-hoteller og spesielt utvalgt for sitt lokale preg og de fornøyde gjestene.

Diamanta

Velkommen til hotell Diamanta som ligger et steinkast fra den herlige stranda i Megali Ammos på Skiathos. Her bor du i nyrenoverte rom i rolige omgivelser med kun en kort spasertur inn til Skiathos by.

KB Ammos

Aldergrense på hotellet: 16 år KB Ammos i Megali Ammos har komfortable og moderne rom. Herfra har du kun 150 meter til stranda og Skiathos by med barer, restauranter og fornøyelser ligger i gangavstand.

Skiathos Avaton

Velkommen til Skiathos Avaton ved stranda Megali Ammos på Skiathos. Her kan du nyte herlige dager ved bassenget, god italiensk mat eller oppdage hva butikkene og restaurantene ved stranda eller i havna inne i Skiathos by har å by på.

Fiorella Sea View

Velkommen til koselige Fiorella Sea View på Skiathos. Hotellet har tradisjonell gresk stil og ligger bare noen minutter fra stranda Vasilias. Herfra kan du ta en spasertur og sjekke ut butikkene og restaurantene i sentrum, som ligger et par kilometer unna, eller bare nyt sola på hotellets terrasse.

Avaton Suites & Villas

Herlig hotell med bra beliggenhet bare noen minutters gange fra Megali Ammos-stranda på Skiathos. Her bor du i pene, moderne suiter med en egen jacuzzi på uteplassen. Det ligger en del butikker og tavernaer i nærheten men for mer liv og bevegelse, fremfor alt kveldstid, er det ikke langt til Skiathos by. Der venter et bredt utvalg av shopping, barer og restauranter.