Silver Beach

Silver Beach i Koukounaries på Skiathos er enkelt og hjemmekoselig. Her er det en hyggelig snackbar, basseng i hagen og kanskje det beste av alt – hotellet ligger i gangavstand fra flere av de fine strendene som har gjort Skiathos til et så populært reisemål i Hellas.


Rom/leiligheter

Standardrom for 1-3 personer. Dobbeltrom for 1-2 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Silver Beach i Koukounaries finns er det et basseng i hagen omgitt av solsenger og parasoller, som gjestene kan låne. Det er en pool-/snackbar som serverer forfriskninger og enklere retter fra lunsjtid til tidlig kveld.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellets resepsjon er åpen på dagtid og tilbyr deponering.

Hotellet ligger i gangavstand fra flere av Skiathos' fineste strender. Den nærmeste er Koukounaries Beach, men det er ikke mye lenger til Agia Eleni Beach, Little Banana Beach eller Xenia Beach, lengst er det til Banana Beach, men det er allikevel ikke så langt unna.

Det er cirka 7 kilometer til Skiathos by. Bussnettet er vel utbygd på Skiathos og det er enkelt å komme seg rundt på øya og mellom strendene. Leier du bil i ferien er det parkering uten kostnad på hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Koukounaries

Skiathos Palace

Skiathos Palace ligger på en høyde med panoramautsikt over det vakre Egeerhavet og Koukounaries Beach. Her er det fine rom og et herlig bassengområde. I gangavstand ligger noen av Skiathos' beste strender. Gå ikke glipp av grillrestauranten White View som serverer gresk mat og ferske skalldyr.

Panorama (Skiathos)

På Panorama i Koukounaries kan tilbringe dagene i bassengområdet eller rusle ned til den fine stranden like ved. Hyggelig restaurant på hotellet. Supermarked og noen få restauranter i nærheten.

Mandraki Village Boutique Hotel

Mandraki Village Boutique Hotel er et rolig hotell som ligger i nærheten av stranda Koukounaries på Skiathos. Her er det basseng og barnebasseng, samt den kjente gourmetrestauranten Elia's som serverer moderne greske retter. Hotellområdet er grønt og frodig med både palmer og fin blomsterhage.

Elivi

Elivi er et stilig hotellet med perfekt beliggenhet ovenfor stranda på Skiathos. Her venter en feriestemning blant pinjetrær og deilige basseng og et stort utvalg av restauranter med alt fra greske spesialiteter, asiatiske smaker til retter fra landene rundt Middelhavet.