Mandraki Village Boutique Hotel

Mandraki Village Boutique Hotel er et rolig hotell som ligger i nærheten av Koukounaries stranda på Skiathos. Her er det basseng og barnebasseng, samt den kjente gourmetrestauranten Elia's som serverer moderne greske retter. Hotellområdet er grønt og frodig med både palmer og fin blomsterhage.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 12 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mandraki Village Boutique Hotel ligger rolig til ikke langt fra Koukounaries stranda. Bygningene på hotellet er tradisjonen tro pastellfargede og skaper en hyggelig og varm atmosfære.

På hotellet er det et fint bassengområde som passer for hele familien med et basseng, barnebasseng, solsenger, parasoller og en poolbar. Livemusikk og grilling i bassengområdet hver uke.

Den velkjente gourmetrestauranten Elia's ligger på hotellet og serverer lekre greske retter med moderne vri. I baren The White Bar serveres frokostbuffénn samt lunsj og cocktails om kvelden.

Det ligger en liten lekeplass i hagen.

Der er en ca. 20 minutters spasertur til den finkornede sandstranda Koukounaries, der det er flere tavernaer og vannsporter som windsurfing og vannski. Det er ca. 12 kilometer til Skiathos by, det går buss dit flere ganger i timen.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

  • Nivåforskjeller inne på hotellområdet.
  • Natur- og turistområde med gjennomfarts trafikk.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt