Mandraki Village Boutique Hotel

Mandraki Village Boutique Hotel er et rolig hotell som ligger i nærheten av stranda Koukounaries på Skiathos. Her er det basseng og barnebasseng, samt den kjente gourmetrestauranten Elia's som serverer moderne greske retter. Hotellområdet er grønt og frodig med både palmer og fin blomsterhage.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter premium for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 12 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mandraki Village Boutique Hotel ligger rolig til ikke langt fra stranda Koukounaries. Bygningene på hotellet er tradisjonen tro pastellfargede og skaper en hyggelig og varm atmosfære.

På hotellet er det et fint bassengområde som passer for hele familien med et basseng, barnebasseng, solsenger, parasoller og en poolbar. Bassenghådklær. Strandhåndklær mot avgift. Livemusikk og grilling i bassengområdet hver uke.

Den velkjente gourmetrestauranten Elia's ligger på hotellet og serverer lekre greske retter med moderne vri. I baren The White Bar serveres frokostbufféen samt lunsj og cocktails om kvelden.

Det ligger en liten lekeplass i hagen.

Det tar cirka 20 minutter å gå til den finkornede sandstranda Koukounaries, der det er flere tavernaer og vannsport som windsurfing og vannski. Det er cirka 12 kilometer til Skiathos by og lokalbussen til byen går flere ganger i timen.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag.

Verdt å vite

  • Nivåforskjeller inne på hotellområdet.
  • Natur- og turistområde med gjennomfartstrafikk.

Alle hoteller – Koukounaries

Skiathos Palace

Skiathos Palace ligger på en høyde med panoramautsikt over det vakre Egeerhavet og Koukounaries Beach. Her er det fine rom og et herlig bassengområde. I gangavstand ligger noen av Skiathos' beste strender. Gå ikke glipp av grillrestauranten White View som serverer gresk mat og ferske skalldyr.

Panorama (Skiathos)

På Panorama i Koukounaries kan tilbringe dagene i bassengområdet eller rusle ned til den fine stranden like ved. Hyggelig restaurant på hotellet. Supermarked og noen få restauranter i nærheten.

Elivi

Elivi er et stilig hotellet med perfekt beliggenhet ovenfor stranda på Skiathos. Her venter en feriestemning blant pinjetrær og deilige basseng og et stort utvalg av restauranter med alt fra greske spesialiteter, asiatiske smaker til retter fra landene rundt Middelhavet.

Silver Beach

Silver Beach i Koukounaries på Skiathos er enkelt og hjemmekoselig. Her er det en hyggelig snackbar, basseng i hagen og kanskje det beste av alt – hotellet ligger i gangavstand fra flere av de fine strendene som har gjort Skiathos til et så populært reisemål i Hellas.