Mandraki Village Boutique Hotel

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Mandraki Village Boutique Hotel er et rolig hotell som ligger i nærheten av stranda Koukounaries på Skiathos. Her er det basseng og barnebasseng, samt den kjente gourmetrestauranten Elia's som serverer moderne greske retter. Hotellområdet er grønt og frodig med både palmer og fin blomsterhage.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter premium for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 12 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mandraki Village Boutique Hotel ligger rolig til ikke langt fra stranda Koukounaries. Bygningene på hotellet er tradisjonen tro pastellfargede og skaper en hyggelig og varm atmosfære.

På hotellet er det et fint bassengområde som passer for hele familien med et basseng, barnebasseng, solsenger, parasoller og en poolbar. Livemusikk og grilling i bassengområdet hver uke.

Den velkjente gourmetrestauranten Elia's ligger på hotellet og serverer lekre greske retter med moderne vri. I baren The White Bar serveres frokostbufféen samt lunsj og cocktails om kvelden.

Det ligger en liten lekeplass i hagen.

Det tar cirka 20 minutter å gå til den finkornede sandstranda Koukounaries, der det er flere tavernaer og vannsport som windsurfing og vannski. Det er cirka 12 kilometer til Skiathos by og lokalbussen til byen går flere ganger i timen.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

  • Nivåforskjeller inne på hotellområdet.
  • Natur- og turistområde med gjennomfartstrafikk.