Villa Youla

Nært sentrum i Achladies på Skiathos ligger det lille familiedrevne leilighetshotellet Villa Youla. Her bor du bare noen minutters spasertur fra stranda og cirka et kvarter med bil fra Skiathos by.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fin beliggenhet og bra rom. Som forventet for et to-stjerners hotell
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Villa Youla passer for deg som ler ute etter et hotell med bra beliggenhet og ikke trenger så mange fasiliteter på hotellet. Det er et enkelt hotell og ligger bare noen minutter fra såvel strand som det lokale sentrumet i Achladies på den sørøstre delen av Skiathos.

Hotellet ligger i rolige omgivelser på en høyde i Achliades. Det er en bratt bakke ned til sentrum og stranda.

Det er 4 kilometer inn til sentrum av Skiathos by og cirka 200 meter til det lokale sentrumet i Achladies. På sandstranda, som ligger cirka 400 meter fra hotellet, er det solsenger mot avgift og flere hyggelige matsteder langs strandpromenaden. Herfra fins det også mulighet til å ta taxi-båt til Skiathos by og den gamle havna. Lokalbussen som går til byen passerer også nært hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Ved ankomst og avreise stopper bussen cirka 200 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres separat.

Alle hoteller – Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et hyggelig hotell som er godt likt blant våre gjester. Fra hotellet er det en herlig utsikt over Egeerhavet. Du bor i lyse leiligheter med gratis wifi og havutsikt. Når du har lyst til å bade er det bare å ta den korte spaserturen til stranda.

Esperides (Achladies)

På Esperides bor du med direkte tilgang til den populære stranda i Achladies. Her er det er godt tilbud av tavernaer, barer og vannsport. Taxibåt fra stranda som ta deg inn til Skiathos by.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotell på Skiathos. Hotellet ligger i rolige omgivelser blant rosehager og frodige trær rett ved sandstranda i Achladies.

Suzanna

Suzanna i Achladies ligger utmerket til og leilighetene har det du trenger for å lage frokost. Bassengområdet er tilrettelagt for store og små gjester og kort vei til stranden.

Belvedere

Belvedere på Skiathos ligger bare noen minutters gange fra den vakre sandstranden i Achladies. Renoverte rom og avslappet atmosfære med kort vei til de lokale tavernaene.