Suzanna

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Suzanna i Achladies ligger utmerket til og leilighetene har det du trenger for å lage frokost. Bassengområdet er tilrettelagt for store og små gjester og kort vei til stranda.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stille familiedrevet hotel. Hotellet var veldig rent og pent inne og velstelt uteområde. Nær bade...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Suzanna er et sjarmerende, familieeid leilighetshotell i Achladies. leilighetene er fordelt på to bygninger og her er det et bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller.

Wifi inkludert i fellesområdene og ved bassenget. Kort vei til butikker og restauranter. Regelmessige bussavganger til Skiathos by cirka 4 kilometer unna. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Støy fra trafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Alle hotell – Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et hyggelig hotell som er godt likt blant våre gjester. Fra hotellet er det en herlig utsikt over Egeerhavet. Du bor i lyse leiligheter med gratis wifi og havutsikt. Når du har lyst til å bade er det bare å ta den korte spaserturen til stranda.

Esperides (Achladies)

På Esperides bor du med direkte tilgang til den populære stranda i Achladies. Her er det er godt tilbud av tavernaer, barer og vannsport. Taxibåt fra stranda som ta deg inn til Skiathos by.

Azzuro

Azzuro er et fint og familiært leilighetshotell som ligger fint til på en høyde med utsikt over Achladies. Her kan du nyte noe godt å drikke i poolbaren mens du kjenner havbrisen fra Egeerhavet. Fra hotellet er det gangavstand til strendene Vassilias og Achladies.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotell på Skiathos. Hotellet ligger i rolige omgivelser blant rosehager og frodige trær rett ved sandstranda i Achladies.

Belvedere Skiathos

Belvedere Skiathos ligger vakkert til med utsikt mot fjellene og olivenlundene. Det er kun noen minutters gange til den vakre sandstranda i Achladies. Her kan du se frem til et avslappende opphold i fine omgivelser med et herlig bassengområde.