Suzanna

  • • Flipflop-avstand til stranda
  • • Meget sjarmerende
  • • Frodige omgivelser

Suzanna i Achladies ligger utmerket til og leilighetene har det du trenger for å lage frokost. Bassengområdet er tilrettelagt for store og små gjester og kort vei til stranden.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Store rom. Nærme til alt. Strand, butikk, taxibåt og buss.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Suzanna er et sjarmerende, familieeid leilighetshotell i Achladies. leilighetene er fordelt på to bygninger og her er det et bassengområde med barnebasseng, solsenger og parasoller.

Gratis wifi i fellesområdene og ved bassenget. Kort vei til butikker og restauranter. Regelmessige bussavganger til Skiathos by cirka 4 kilometer unna. Lokaltrafikk. Støy fra trafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Resepsjonen har begrensede åpningstider.

Alle hoteller – Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et hyggelig hotell som er godt likt blant våre gjester. Fra hotellet er det en herlig utsikt over Egeerhavet. Du bor i lyse leiligheter med gratis wifi og havutsikt. Når du har lyst til å bade er det bare å ta den korte spaserturen til stranda.

Esperides (Achladies)

På Esperides bor du med direkte tilgang til den populære stranda i Achladies. Her er det er godt tilbud av tavernaer, barer og vannsport. Taxibåt fra stranda som ta deg inn til Skiathos by.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotell på Skiathos. Hotellet ligger i rolige omgivelser blant rosehager og frodige trær rett ved sandstranda i Achladies.

Villa Youla

Nært sentrum i Achladies på Skiathos ligger det lille familiedrevne leilighetshotellet Villa Youla. Her bor du bare noen minutters spasertur fra stranda og cirka et kvarter med bil fra Skiathos by.

Belvedere

Belvedere på Skiathos ligger bare noen minutters gange fra den vakre sandstranden i Achladies. Renoverte rom og avslappet atmosfære med kort vei til de lokale tavernaene.