Esperides (Achladies)

På Esperides bor du med direkte tilgang til den populære stranda i Achladies. Her er det er godt tilbud av tavernaer, barer og vannsport. Taxibåt fra stranda som ta deg inn til Skiathos by.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rengjøring og bytting av håndklær var utført hver dag. Det er noe som man får veldig sjelden.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Esperides er et strandhotell med restaurant, bar og et bassengområde med solsenger og parasoller for hotellets gjester. På stranda er det solsenger mot avgift samt tavernaer og snackbarer.

Esperides har en bufférestaurant der du inntar frokost og middag inne eller ute på terrassen med fin utsikt over hagen. Poolbaren serverer drikke, snacks samt lettere lunsjretter.

Wifi inkludert i fellesområdene. Deponering mot avgift i resepsjonen. Tennisbane mot avgift. Det er cirka 100 meter til et lite sentrum og minimarked. Gode bussforbindelser, og taxibåt hver halvtime (i høysesong) til Skiathos by (cirka 4,5 kilometer). Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost og middag).

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 150 meter fra hotellet og bagasjen transporteres separat.

Alle hotell – Achladies

Villa Anastasia

Villa Anastasia er et hyggelig hotell som er godt likt blant våre gjester. Fra hotellet er det en herlig utsikt over Egeerhavet. Du bor i lyse leiligheter med gratis wifi og havutsikt. Når du har lyst til å bade er det bare å ta den korte spaserturen til stranda.

Azzuro

Azzuro er et fint og familiært leilighetshotell som ligger fint til på en høyde med utsikt over Achladies. Her kan du nyte noe godt å drikke i poolbaren mens du kjenner havbrisen fra Egeerhavet. Fra hotellet er det gangavstand til strendene Vassilias og Achladies.

Suzanna

Suzanna i Achladies ligger utmerket til og leilighetene har det du trenger for å lage frokost. Bassengområdet er tilrettelagt for store og små gjester og kort vei til stranda.

Vontzos

Vontzos er et enkelt familiehotell på Skiathos. Hotellet ligger i rolige omgivelser blant rosehager og frodige trær rett ved sandstranda i Achladies.

Belvedere Skiathos

Belvedere Skiathos ligger vakkert til med utsikt mot fjellene og olivenlundene. Det er kun noen minutters gange til den vakre sandstranda i Achladies. Her kan du se frem til et avslappende opphold i fine omgivelser med et herlig bassengområde.