Havna i Sivota

Restauranter og barer i Sivota

Nyt god mat i havna i Sivota, her er det er rekke tradisjonelle tavernaer og restauranter å velge mellom. De fleste restaurantene og barene ligger på første parkett i havna med utsikt over vannet og magiske solnedganger. 

Bestill reise til Sivota >>

Se flere reisetips til Sivota

Ionion fish restaurant Fiskerestauranten Ionion

Restauranter i koselige Sivota 

På KYMA kan du nyte en god treretters middag enten med plass ut mot havna eller i deres fine, litt bortgjemte men veldig koselige bakgård. Restauranten har alt som de vanlige greske restaurantene tilbyr men også en del mer kreative og mer moderne retter, deriblant gode salater, varmretter og desserter. Om du etter middag vil ta en drink i havnas mest sentrale bar så ligger baren Barracuda bare et steinkast unna. 

Fisk & skalldyr

Den beste fiske- og skalldyrrestauranten finner du cirka 2,5 kilometer fra Sivotas havn ved stranda Mega Ammos. Du går hit på en halvtime eller en 5 minutters taxireise fra Sivota havn og restauranten heter Ionion Fish Restaurant. Den er kjent for å ha både lekker og velsmakende mat. Her er det kalamari, reker og blekksprut men også pasta, gode hjemmelagde pommes frites og tradisjonell greske retter. Hit kommer manga grekere med slekt og venner for å feire spesielle anledninger som fødselsdager med god mat og drikke. På dagtid serverer de også lettere måltider, flotte drinker og oppfriskende gresk iskaffe i restaurantens beach bar, Ionion Beach bar, i herlig avslappet stil. 

Drinker i Ionion Beach Bar

I tillegg til beach baren på stranda Mega Ammos er det flere hyggelige barer i Sivota havn. Vil du ha flere restauranter og barer å velge mellom er Perdika, som ligger cirka 25 minutter med bil fra Sivota et godt alternativ, her er det en koselig piazza med massevis av restauranter og barer å velge mellom. Perdika ligger på en høyde og byr vanligvis på en magisk utsikt og solnedgang. Ytterligere 15 minutter i bil og du kommer til Parga, en koselig litt større by med et enda bredere utvalg av greske tavernaer og barer. 

Se sola gå ned

Vil du nyte solnedgangen skal du innta kveldens middag i restauranten som tilhører hotell Filakas. Her serveres gode grillretter og nytrukket fisk – med den beste beliggenheten i Sivota.

Populært i havna

Vil du ha tradisjonell gresk mat på en idyllisk servering med drueranker og lyskjegler hengende over bordene så er dette restauranten for deg! Restauranten finner du ved å gå skrått opp fra havna ved siden av pizzarestauranten Parasole.

Havna i Sivota

Restaurant Ostria

Restaurant Ostria er en ekte perle som ligger litt gjemt bak alle serveringene langs havna, du mister utsikten mot havet men det er en av de koseligere serveringene i Sivota. Her finner du alle de tradisjonelle rettene og de nytes best som meze, der man bestiller inn et flertall småretter og hele selskapet deler alt. De har også et utsøkt langtidstekt lam med granateple som er meget etterspurt! 


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Sivota, finn reise og bestill en reise til Sivota eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Se alle våre hotell i Sivota

Her kan du se vårt utvalg av hotell i Sivota. Alt fra koselige familieeide hotell, hotell for den aktive og luksuriøse hotell med det lille ekstra for en herlig ferie!

Se alle våre hotell i Sivota

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Epirus-området

Les om Epirus-området