Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,3 av 10 Basert på 7 vurderinger
Total vurdering
 
7,3 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,4 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
6,0 / 10
Service
 
8,1 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
Hotellrommet
-

Bekreftet gjest: 2022-06-11


8 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2022-06-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

62% anbefaler hotellet

266 vurderinger
Utmerket
 
143
Veldig bra
 
64
Bra
 
21
Mindre bra
 
21
Dårlig
 
17

Fem siste vurderinger

08.07.2018

av magnusengenl Skarnes, Norge

Avslappende, fint og rolig hotell

Hotell med god standard og behjelpelig ansatte. Fint svømmebasseng. Hotellet ligger i et rolig område, men man kommer seg lett til nærmeste by, Perissa, med turisttog. Anbefaler hotellet til andre reisende.

 
10.08.2017

av SnrtaS

Perfekt for en avslappende ferie

En uke i rolige og luksuriøse omgivelser i sol og 30 grader passet godt etter en heller kald sommer i Norge. Vi hadde bestilt to vanlige dobbeltrom med begrenset havutsikt til vår familie på fire, men spurte pent ved ankomst om det var mulig å få rom ved siden av hverandre. Det kunne vi få om vi oppgraderte til juniorsuitter, og det fikk vi gjøre uten ekstra kostnad(!) Vi fikk to herlige rom vegg i vegg med full havutsikt og egne solterrasser. Superfornøyd med det, og renhold og service var upåklagelig. Både frokosten og de andre måltidene vi inntok i restauranten var bra. Herlig bassengområde og fin utsikt mot havnen var prikken over i'en. Alt i alt en meget vellykket ferie hvor hele familien var enig i at Notos i Vlychada var et perfekt valg for årets sommerferie. Kan anbefales!

 
22.05.2017

av TorKristiansen

Hyggelig men litt slapp service

Vi er to voksne og ett barn(4) som nettopp er kommet hjem fra en uke på Notos. Generelt var det en bra opplevelse med fine rom. Men; upraktiske løsninger på personlige bassenger og terrasser, for dårlig skjerming mot naboen og maten var helt ok. Vi brukte det mer som en nødløsning et par ganger. (Spis heller på psaraki 80m opp gaten. Fantastisk! Kanskje øyas beste, enkelt men med de beste råvarene) Servicen fra Alexandra var strålende. Også fra rengjøringspersonale. Men flere ganger skuffet over nivået på resten av personale. Under frokosten feks. Fikk nesten inntrykk av at de kjedet seg og ikke lyttet skikkelig. Helt ok sted dersom man ikke er opptatt av god mat privatliv og intelligent service

 
29.03.2016

av grip2016 Stavanger, Norge

"Utsikt, komfort og beliggenhet"

Nydelig utsikt, og flotte rom. Jeg anbefaler dette hotellet og plassen for par som søker en rolig ferie. Super service og god mat, og spa avdelingen må oppleves! Vi fikk alt det vi ønsket og har derfor bestilt ny tur og skal til samme hotell nå i mai 2016.

 
05.06.2015

av TrondL_12 Bergen, Norge

Sjarmerende Hotell

Ett litt uvanlig hotell dette som er pusset opp fra en gammel frabrikk. Men ikke noe som kan sees med det blotte øye. Bygget i klassisk gresk stil som er hvit hvit og hvit. Med en dæsj blått. Servicen er utmerket på dette stedet. Her gjør de virkelig det lille ekstra som de fleste setter pris på. Anbefales virkelig om ikke noe annet så bare og komme hit for maten sin del. Ps. det er litt langt utenfor allfarvei men ikke lengre enn en billig drosjetur eller leiebil.