Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,2 av 10 Basert på 44 vurderinger
Total vurdering
 
7,2 / 10
Rengjøring
 
7,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,9 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
6,9 / 10
Service
 
7,7 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
God service, romslige rom, rent.
-
Fint om man informerer at det ikke er mulig å gå inn til sentrum da det ikke er noen "sykkel/gangsti", man må kjøre. Begge bassengene var oppvarmet/varme, hadde vært fint om et av bassenge var noe mer avkjølt.

Bekreftet gjest: 2023-08-05


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-08


6 av 10

+
Utsikten
-
Ligger avsides, dårlig med transport om du vil ut en kveld. Lite taxi forbindelse. Siste buss gikk 17.30. Ingen forbindelse tilbake. Bedre utvalg av mat i resturanten. Akkurat det samme til frokost hver dag. Veldig overpriset mat/drikke.

Bekreftet gjest: 2023-07-01


5 av 10

+
Bassengområdet var fint
-
Det var mye mere slitt enn bilder tilsa. De ansatte var sånn likegyldige og virket lei tidlig i sesongen og en av de i resturanten følte jeg gikk over streken mtp å typ sjekke opp /flørte men når ble avvist ble han åpenbart sur og overså oss. Like greit han var ekkel. En annen ting var den spa pakken ! På deres side stod det at det var inkludert behandliger hver dag. Men det var bare 3 stk! Det bør endres i deres hotell info. De som jobbet på spaet var de mest hyggelige på hele hotellet .

Bekreftet gjest: 2023-07-01


7 av 10

+
Stille og rolig
-

Bekreftet gjest: 2022-09-24


3 av 10

+
Bassengområdet var ok.
-
Ventet 1 1/2 time før vi fikk rom. Betalte for fire stjerner. Fikk to. Bilvei utenfor «suiten» Bråkete. Manglet det meste på rommet. Ikke interntlf, vannkoker, wifi, håndsåpe, kleshengere, skap. Uten vann et døgn. Rust og treverk i oppløsning. Rørlegger låste seg inn og brukte vårt bad, såpe og håndklær når ikke vi var tilstede. Spurte om å få bytte rom, men ingen vilje fra betjeningen. Minimalt utvalg i frokosten.

Bekreftet gjest: 2022-09-24


7 av 10

+
Rene fine rom, god frokost.
-

Bekreftet gjest: 2022-09-17


7 av 10

+
Veldig trivelig og service-innstilt personale. Behjelpelig bl.a. med tilrettelegging av mat ift. graviditet. Manageren tok oss veldig på alvor og kompenserte oss svært godt når vi fikk servert et uhell fra restauranten (plastikkdings i smørbrødet). Vi fikk da oppgradert rommet og en del gratis måltider, så uhellet ble tilgitt.
-
Det var mye svart mugg i dusjen og dårlig avtrekk. Renholdet var middels. Det var et uhell med et måltid vi fikk servert. Vi forventa jevnt over et høyere nivå på et 4-stjerners hotell.

Bekreftet gjest: 2022-09-10


5 av 10

+
Hotellrommet
-

Bekreftet gjest: 2022-06-11


8 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2022-06-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

62% anbefaler hotellet

307 vurderinger
Utmerket
 
168
Veldig bra
 
71
Bra
 
26
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

08.07.2018

av magnusengenl Skarnes, Norge

Avslappende, fint og rolig hotell

Hotell med god standard og behjelpelig ansatte. Fint svømmebasseng. Hotellet ligger i et rolig område, men man kommer seg lett til nærmeste by, Perissa, med turisttog. Anbefaler hotellet til andre reisende.

 
10.08.2017

av SnrtaS

Perfekt for en avslappende ferie

En uke i rolige og luksuriøse omgivelser i sol og 30 grader passet godt etter en heller kald sommer i Norge. Vi hadde bestilt to vanlige dobbeltrom med begrenset havutsikt til vår familie på fire, men spurte pent ved ankomst om det var mulig å få rom ved siden av hverandre. Det kunne vi få om vi oppgraderte til juniorsuitter, og det fikk vi gjøre uten ekstra kostnad(!) Vi fikk to herlige rom vegg i vegg med full havutsikt og egne solterrasser. Superfornøyd med det, og renhold og service var upåklagelig. Både frokosten og de andre måltidene vi inntok i restauranten var bra. Herlig bassengområde og fin utsikt mot havnen var prikken over i'en. Alt i alt en meget vellykket ferie hvor hele familien var enig i at Notos i Vlychada var et perfekt valg for årets sommerferie. Kan anbefales!

 
22.05.2017

av TorKristiansen

Hyggelig men litt slapp service

Vi er to voksne og ett barn(4) som nettopp er kommet hjem fra en uke på Notos. Generelt var det en bra opplevelse med fine rom. Men; upraktiske løsninger på personlige bassenger og terrasser, for dårlig skjerming mot naboen og maten var helt ok. Vi brukte det mer som en nødløsning et par ganger. (Spis heller på psaraki 80m opp gaten. Fantastisk! Kanskje øyas beste, enkelt men med de beste råvarene) Servicen fra Alexandra var strålende. Også fra rengjøringspersonale. Men flere ganger skuffet over nivået på resten av personale. Under frokosten feks. Fikk nesten inntrykk av at de kjedet seg og ikke lyttet skikkelig. Helt ok sted dersom man ikke er opptatt av god mat privatliv og intelligent service

 
29.03.2016

av grip2016 Stavanger, Norge

"Utsikt, komfort og beliggenhet"

Nydelig utsikt, og flotte rom. Jeg anbefaler dette hotellet og plassen for par som søker en rolig ferie. Super service og god mat, og spa avdelingen må oppleves! Vi fikk alt det vi ønsket og har derfor bestilt ny tur og skal til samme hotell nå i mai 2016.

 
05.06.2015

av TrondL_12 Bergen, Norge

Sjarmerende Hotell

Ett litt uvanlig hotell dette som er pusset opp fra en gammel frabrikk. Men ikke noe som kan sees med det blotte øye. Bygget i klassisk gresk stil som er hvit hvit og hvit. Med en dæsj blått. Servicen er utmerket på dette stedet. Her gjør de virkelig det lille ekstra som de fleste setter pris på. Anbefales virkelig om ikke noe annet så bare og komme hit for maten sin del. Ps. det er litt langt utenfor allfarvei men ikke lengre enn en billig drosjetur eller leiebil.