Notos Therme & Spa

Notos Therme & Spa har en enestående beliggenhet på høyden ovenfor den fredelige byen Vlychada. Kun 60 meter fra hotellet ligger den sorte lavastranda omgitt av hvite klipper. Midt i hotellet ligger spaavdelingen med badstue, tyrkisk bad, basseng og jacuzzi. Dessuten er en spapakke med deilige behandlinger inkludert!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Juniorsuiter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God service, romslige rom, rent.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 60 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Notos Therme & Spa er et vakkert spahotell som ligger på en klippe i rolige Vlychada, 3 kilometer fra Perivolos. Hotellet har en magisk utsikt over Vlychada havn og en fin spaavdeling. Hit kommer du for å koble av og nyte roen, deilige spabehandlinger og den utsøkte maten i hotellets restaurant.

Bassengområde med et basseng, solstoler, solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Wifi inkludert i fellesområdene.

Frokosten serveres i restaurant NoBlu. De kalde rettene serveres fra buffé mens varmrettene bestilles og tilberedes á la minute. Til lunsj og middag er det greske spesialiteter og Middelhavsinspirerte retter i restauranten. Trapper inne på hotellet.

Tre dagers behandlingspakke for opphold på syv netter eller mer:

Dag 1 – 40 minutters nakke- og hodemassasje, tilgang til badstue, dampbadstue og jacuzzi i 30 minutter. Dag 2 – 25 minutters ansiktsmassasje, tilgang til badstue, dampbadstue og jacuzzi i 30 minutter. Dag 3 – 25 minutters fotmassasje, tilgang til badstue, dampbadstue og jacuzzi i 30 minutter.

Behandlingspakken bestilles på hotellet ved ankomst. Alle behandlinger må gjennomføres i løpet av de tre første dagene på hotellet. Etter disse tre dagene gis det en rabatt på 15 % på ytterligere behandlinger.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra 3-retters fast meny).

Alle hotell – Vlychada

Porto Villa

Porto Villa ligger ovenfor den pittoreske havna i den rolige feriebyen Vlychada og med gangavstand til den svarte lavastranda som omgis av hvite klipper.