Shopping på Santorini

Shopping på Santorini

Santorini har mye å friste den shoppinglade med. Her kan du gjøre et kupp på klær, sko, smykker og mye mer i hyggelige små forretninger eller finn spennende håndverk i de mange unike butikkene og galleriene. 

Bestill reise til Santorini >>

Les flere reisetips til Santorini

Shopping på Santorini Shopping på Santorini

Innredning på 2 Friends

2 Friends er en koselig butikk som ligger i Kamari på Santorini. Her kan du finne spesielle og litt annerledes ting til hjemmet, og personlige små kuriositeter fra hele verden. Søsterbutikkene til 2 Friends finner du også i Fira og Perissa. 

Hondas center 

Hondas center ligger i Fira på Santorini. Det er en butikk med blandet sortiment der du blant annet kan handle klær, underklær, parfyme og vesker. 

Shopping i Kamari, Fira og Oia

Langs Kamaris strandpromenade selger de alt fra smykker, sko og klær til suvenirer og smågjenstander. Ønsker du flere sko- og klesbutikker bør du ta turen til Fira. Der er det flere kunstnere som har butikk i Oia, så om du ser etter et unikt kunstverk er dette det rette stedet. 

Shopping på Santorini Shopping på Santorini

Ammos

Ammos ligger på strandpromenaden i Kamari og er en liten butikk med merkevarer. Eksklusive sko, klær og badetøy for både damer og herrer.

Atlantis books

Et must er å gå inn i den lille bokhandelen som ligger på hovedgaten i Oia. Butikken ligger i kjelleren og her bor til og med de ansatte! Dette er et sted som kan beskrives som en krysning mellom et bibliotek og noe fra Hobbiten - og man får følelsen av at bøker er det viktigste i verden når man er her inne. 


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her