Shopping på Santorini

Shopping på Santorini

Santorini har mye å friste den shoppinglade med. Her kan du gjøre et kupp på klær, sko, smykker og mye mer i hyggelige små forretninger eller finn spennende håndverk i de mange unike butikkene og galleriene. 

Bestill reise til Santorini >>

Les flere reisetips til Santorini

Shopping på Santorini Shopping på Santorini

Innredning på 2 Friends

2 Friends er en koselig butikk som ligger i Kamari på Santorini. Her kan du finne spesielle og litt annerledes ting til hjemmet, og personlige små kuriositeter fra hele verden. Søsterbutikkene til 2 Friends finner du også i Fira og Perissa. 

Hondas center 

Hondas center ligger i Fira på Santorini. Det er en butikk med blandet sortiment der du blant annet kan handle klær, underklær, parfyme og vesker. 

Shopping i Kamari, Fira og Oia

Langs Kamaris strandpromenade selger de alt fra smykker, sko og klær til suvenirer og smågjenstander. Ønsker du flere sko- og klesbutikker bør du ta turen til Fira. Der er det flere kunstnere som har butikk i Oia, så om du ser etter et unikt kunstverk er dette det rette stedet. 

Shopping på Santorini Shopping på Santorini

Ammos

Ammos ligger på strandpromenaden i Kamari og er en liten butikk med merkevarer. Eksklusive sko, klær og badetøy for både damer og herrer.

Atlantis books

Et must er å gå inn i den lille bokhandelen som ligger på hovedgaten i Oia. Butikken ligger i kjelleren og her bor til og med de ansatte! Dette er et sted som kan beskrives som en krysning mellom et bibliotek og noe fra Hobbiten - og man får følelsen av at bøker er det viktigste i verden når man er her inne. 


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her