Shopping på Santorini

Shopping på Santorini

Santorini har mye å friste den shoppinglade med. Her kan du gjøre et kupp på klær, sko, smykker og mye mer i hyggelige små forretninger eller finn spennende håndverk i de mange unike butikkene og galleriene. 

Shopping på Santorini

Innredning på 2 Friends

2 Friends er en koselig butikk som ligger i Kamari på Santorini. Her kan du finne spesielle og litt annerledes ting til hjemmet, og personlige små kuriositeter fra hele verden. Søsterbutikkene til 2 Friends finner du også i Fira og Perissa. 

Hondas center 

Hondas center ligger i Fira på Santorini. Det er en butikk med blandet sortiment der du blant annet kan handle klær, underklær, parfyme og vesker. 

Shopping i Kamari, Fira og Oia

Langs Kamaris strandpromenade selger de alt fra smykker, sko og klær til suvenirer og smågjenstander. Ønsker du flere sko- og klesbutikker bør du ta turen til Fira. Der er det flere kunstnere som har butikk i Oia, så om du ser etter et unikt kunstverk er dette det rette stedet. 

Ammos

Ammos ligger på strandpromenaden i Kamari og er en liten butikk med merkevarer. Eksklusive sko, klær og badetøy for både damer og herrer.

Atlantis books

Et must er å gå inn i den lille bokhandelen som ligger på hovedgaten i Oia. Butikken ligger i kjelleren og her bor til og med de ansatte! Dette er et sted som kan beskrives som en krysning mellom et bibliotek og noe fra Hobbiten - og man får følelsen av at bøker er det viktigste i verden når man er her inne. 

Shopping på Santorini